Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 May 2024 06:57

Philips Evnia 27M2N5500: Ολοκαίνουργιος «πράσινος» σχεδιασμός

Η Evnia παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια, βραβευμένη, προσθήκη στη σειρά οθονών 5000. Η Philips 27M2N5500 διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι χρήστες για να απολαμβάνουν μια εμπειρία παιχνιδιού που ηλεκτρίζει με σταθερά εξαιρετικές επιδόσεις, δίνοντας παράλληλα μεγαλύτερη προσοχή στη βιωσιμότητα: Fast IPS Panel 27” (68,5cm) με ανάλυση QHD, ρυθμό ανανέωσης 180Hz, MPRT 0,5ms, HDR400 και ολοκαίνουργιο, «πράσινο» σχεδιασμό.

Η Philips Evnia 27M2N5500 κατέχει πρωτεία στο gaming με το πάνελ Fast IPS, το οποίο προσφέρει ομαλό gameplay και συναρπαστικά γραφικά, εξισορροπώντας την ταχεία απόκριση και την ευκρίνεια. Με επιδόσεις ποιότητας εικόνας HDR 400 με πιστοποίηση VESA και υποστήριξη 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων σε πάνελ υψηλών επιδόσεων, με εντυπωσιακή πυκνότητα pixel, αυτή η οθόνη αποδίδει εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα με βαθύτερο, πιο πλούσιο μαύρο και πληρέστερη παλέτα ζωντανών αποχρώσεων.

Εκτός από τις καθηλωτικές ικανότητές της στα οπτικά, η Philips Evnia 27M2N5500 διαθέτει επίσης ρυθμό ανανέωσης 180Hz και χαμηλή υστέρηση εισόδου για αστραπιαίο gaming χωρίς θόλωμα της κίνησης ή ghosting. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, αυτή η οθόνη είναι εξοπλισμένη με αρκετά νέα χαρακτηριστικά: Ο συγχρονισμός Smart MBR Sync (Motion Blur Reduction) συνδυάζεται με MPRT 0,5ms και Adaptive-sync για ευκρινή και γρήγορα γραφικά παιχνιδιών, απαλλαγμένα από θόλωμα κίνησης. Για να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες χωρίς υπερέκθεση, το ShadowBoost ενισχύει τις σκοτεινές σκηνές. Και για να πετυχαίνετε καλύτερα τους στόχους, η Philips Evnia 27M2N5500 περιλαμβάνει επίσης smart crosshair για πιο ακριβή στόχευση και περισσότερη διασκέδαση, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ ξανά ούτε έναν στόχο.

Για πρώτη φορά στο χαρτοφυλάκιο οθονών gaming της Philips, τα πόδια της βάσης είναι κατασκευασμένα από 35% ανακυκλωμένο πλαστικό και το πλαίσιο της οθόνης είναι κατασκευασμένο από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό προερχόμενο από καταναλωτική χρήση.

ΤΕΥΧΟΣ 517

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ