Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 February 2022 07:55

LG και USERFUL δημιουργούν λύση AV-OVER-IP για εταιρική χρήση

Το τμήμα Business Solutions Europe της LG Electronics και η καναδική εταιρεία software Userful εισάγουν μια ολιστική λύση AV-over-IP, η οποία ορίζεται από software και συνδυάζει την πλατφόρμα Visual Networking της Userful με την πλατφόρμα webOS Signage™ της LG, ώστε να βελτιστοποιεί τα δίκτυα προβολής για αίθουσες ελέγχου, ψηφιακά δίκτυα σήμανσης, εταιρική σήμανση και video walls.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας Userful και LG, ψηφιοποιημένες επιχειρήσεις, σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο, μπορούν τώρα να αναπτύξουν υπηρεσίες διαχείρισης IT από σχεδόν οποιαδήποτε πηγή σε οθόνες webOS με προηγμένες δυνατότητες streaming, ευελιξία στην εφαρμογή τους και υψηλή ασφάλεια επιπέδου NIST. Είτε πρόκειται για την παροχή άμεσου βίντεο και δεδομένων μέσω πρωτοκόλλων streaming σε πραγματικό χρόνο (RTSP) για αίθουσες ελέγχου, είτε για τη διαχείριση περιεχομένου 8K σε εκατοντάδες οθόνες, οι υπεύθυνοι υλοποίησης εγκατάστασης και οι τελικοί χρήστες απολαμβάνουν μια ισχυρή, βελτιωμένη εμπειρία διαχείρισης δικτύου προβολής με την πλατφόρμα Userful και τις οθόνες LG.

Οι εταιρείες αναγνώρισαν από κοινού το δυναμικό ανάπτυξης της τεχνολογίας AV-over-IP το 2019 και άρχισαν να αναπτύσσουν μια προσαρμοσμένη, ελαφριά λύση software που τρέχει πάνω στην πλατφόρμα webOS Signage της LG για οθόνες LED, εστιάζοντας στην απλότητα, την αξιοπιστία, την ευελιξία και την ασφάλεια. Σύμφωνα με τη Userful, η πλατφόρμα που προκύπτει αναμένεται να προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση κόστους hardware και εξοικονόμιση ενέργειας, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Η δυνητική ανάπτυξη της αγοράς είναι τεράστια, με εφαρμογές που κυμαίνονται από οθόνες υψηλής παραγωγικής σημασίας και δίκτυα ψηφιακής σήμανσης σε ολόκληρη την επιχείρηση, έως εταιρικά video walls σε λόμπι και μεγάλες οθόνες σε αίθουσες συνεδριάσεων. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη Maia Research, η αγορά AV-over-IP είναι έτοιμη να αυξηθεί από 3 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα σε 51 δισεκατομμύρια δολάρια το 2027, με το 85% της ανάπτυξης να αναμένεται στους τομείς των επιχειρήσεων, του κράτους και της εκπαίδευσης, τοποθετώντας τη λύση LG-Userful στην ιδανική θέση, ώστε να καλύψει τη ζήτηση που θα δημιουργηθεί για βελτιώσεις δικτύου προβολής και βελτιωμένες δυνατότητες.

Τεύχος 18

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ