Skip to main content
22 May 2024 06:54

Kyndryl και NVIDIA επιταχύνουν λύσεις Gen AI

Η Kyndryl ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την NVIDIA για την επιτάχυνση της ανάπτυξης, της εφαρμογής και της χρήσης γνώσεων και επιχειρηματικών αποτελεσμάτων που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Η ψηφιακή επιχειρηματική πλατφόρμα ανοικτής ολοκλήρωσης της Kyndryl, Kyndryl Bridge, που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, θα υποστηρίξει τον ολοκληρωμένο κύκλο ζωής της ανάπτυξης και εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης σε πραγματικά επιχειρηματικά περιβάλλοντα για πελάτες που εκτελούν πλήρως επιταχυνόμενο υπολογισμό και λογισμικό της NVIDIA. Η Kyndryl θα αξιοποιήσει επίσης την τεχνογνωσία του τομέα και της βιομηχανίας της Kyndryl Consult για να επιταχύνει την ικανότητα των πελατών να δοκιμάζουν, να επαληθεύουν και να αναπτύσσουν γεννητικές λύσεις AI, να διευκολύνουν την ταχεία ανάπτυξη εφαρμογών και να βελτιώνουν την επιχειρησιακή εμπειρία.

Η Kyndryl προσθέτει δυνατότητες δημιουργικής AI στην επιτυχημένη πλατφόρμα Kyndryl Bridge και τις υπηρεσίες AIOps, αξιοποιώντας το NVIDIA NIM για την απλοποίηση και την επιτάχυνση της ανάπτυξης δημιουργικής AI για τη διαχείριση δικτύων και εφαρμογών. Η ενσωμάτωση του NVIDIA NIM στο Kyndryl Bridge θα επιτρέψει τη βελτιστοποίηση του AIOps σε NVIDIA Tensor Core GPUs για την ταχεία επεξεργασία της πρόβλεψης και ανάλυσης βλαβών, παρέχοντας παράλληλα ολοκληρωμένες γνώσεις που θα μειώσουν σημαντικά τις βλάβες του δικτύου και των υποδομών πληροφορικής. Η ενσωμάτωση της γενιάς επαυξημένης ανάκτησης (RAG) με τις μικροϋπηρεσίες NVIDIA NeMo Retriever επιτρέπει στη λύση να προσαρμόζεται μοναδικά σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Η εξέλιξη αυτή θα προσφέρει μια ολιστική άποψη και προσέγγιση στις υπηρεσίες διαχειριζόμενης πληροφορικής.

Η Kyndryl προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω του καταλόγου Kyndryl Bridge, παρέχοντας την πλατφόρμα NVIDIA AI σε όλους τους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, του λιανικού εμπορίου, των τηλεπικοινωνιών και της υγειονομικής περίθαλψης. Η Kyndryl Consult θα υποστηρίξει τις υλοποιήσεις πελατών που εκτελούνται στην υποδομή επιταχυνόμενων υπολογιστών της NVIDIA, σε εγκαταστάσεις στις εγκαταστάσεις ή σε ιδιωτικό cloud, υβριδικό ή multicloud περιβάλλον.

ΤΕΥΧΟΣ 511

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ