Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 May 2024 06:59

LG OLED και QNED: Τηλεοράσεις για ανεπανάληπτη εμπειρία με Dolby Atmos

Οι smart τηλεοράσεις LG Electronics, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων OLED και των μοντέλων QNED με Dolby Atmos, είναι οι πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Spatial Audio με Dolby Atmos από το Apple Music. Για να γιορτάσει αυτό το αξιοσημείωτο ορόσημο, η LG προσφέρει δωρεάν τρεις μήνες Apple Music στους χρήστες Smart TV της LG σε όλον τον κόσμο. Η δωρεάν δοκιμή διάρκειας 3 μηνών είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Apple Music για συμβατές έξυπνες τηλεοράσεις LG (μοντέλα 2018 και μεταγενέστερες) με webOS 4.0 και πάνω, καθώς και μοντέλα οθόνης lifestyle StanbyME, StanbyME Go και MyView Smart Monitor.

Οι χρήστες LG Smart TV μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο Apple Music με φωνητικές εντολές στο LG Content Store, στις Εφαρμογές ή μέσω της Music Quick Card στην αρχική οθόνη, η οποία χρησιμεύει ως μια βολική πύλη για αδιάλειπτη ακρόαση ψυχαγωγίας. Η μουσική είναι διαθέσιμη σε Dolby Atmos εμπλουτίζει περαιτέρω την εμπειρία ήχου, παρέχοντας υψηλό επίπεδο καθαρότητας και βάθους με πολυδιάστατο ήχο. Το Apple Music αναπαράγει αυτόματα κομμάτια Dolby Atmos σε συμβατές τηλεοράσεις Smart LG και όταν συνδυάζεται με μοντέλα soundbar LG με δυνατότητα Dolby Atmos, ο ήχος εναρμονίζεται για να βυθίσει τους ακροατές σε μια εμπειρία ακρόασης άλλου επιπέδου. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε την ένταση όταν μεταβαίνετε στην ακρόαση κομματιών Dolby Atmos, χάρη στον αλγόριθμο ομαλοποίησης της έντασης που εφαρμόζεται.

Επιπλέον, ακόμη και σε smart τηλεοράσεις LG που δεν υποστηρίζονται από Dolby Atmos, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τον μαγευτικό ήχο του Dolby Atmos συνδέοντας ένα LG Soundbar με Dolby Atmos. Οι smart τηλεοράσεις LG μπορούν επίσης να συνδεθούν απευθείας με το Apple AirPod ή άλλες συσκευές Apple μέσω Bluetooth για να απολαύσετε το Dolby Atmos.

ΤΕΥΧΟΣ 509

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ