Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 February 2022 09:57

Αλλαγή τοπίου του identity access management σε Ελλάδα και Κύπρο

H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία 25 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Ν.Α. Ευρώπη, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία με την Okta Inc., που ειδικεύεται στον τομέα του Identity Access Management (IAM), με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Με τη συνεργασία αυτή, οι επιχειρήσεις Ελλάδας και Κύπρου θα αποκτήσουν εργαλεία ώστε να μπορούν να διαμορφώσουν τις πολιτικές πρόσβασης που παρέχουν, βάσει σύνθετων απαιτήσεων συμμόρφωσης. Αυτό επιτυγχάνεται υιοθετώντας τεχνολογίες end-to-end για καλύτερη διαχείριση, ευκολότερη εμπειρία για τον χρήστη και ταυτόχρονη εξοικονόμηση κόστους.

Η Pylones Hellas στο πλαίσιο των επενδύσεών της σε νέες state-of-the-art τεχνολογίες, θέτει στην υπηρεσία των πελατών της, περισσότερες δυνατότητες μέσω των λύσεων ασφάλειας της Okta. Οι λύσεις αυτές διευκολύνουν την ταυτοποίηση των χρηστών επιτρέποντας ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα ενός οργανισμού.

Οι επιχειρήσεις με τις συγκεκριμένες λύσεις μπορούν να διαχειρίζονται:

  • Την πρόσβαση ενός χρήστη, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού on-boarding στην εταιρεία.
  • Την ασφαλή ταυτοποίηση μεμονωμένης σύνδεσης και ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για πρόσβαση στις εφαρμογές τους.
  • Αυτοματοποιημένο off-boarding, εφόσον οι χρήστες αλλάζουν ρόλους ή αποχωρούν από έναν οργανισμό.

Τεύχος 18

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ