Skip to main content
17 May 2024 06:51

Τα Public Ιωαννίνων μετατρέπονται σε Public + home

Τα Public εγκαινιάζουν στις 18 Μαΐου το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα των Ιωαννίνων, το οποίο αναβαθμίστηκε σε Public + home.Το νέο κατάστημα προσφέρει στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, μεγάλων και μικρών οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας σε έναν φιλικό και σύγχρονο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Καλύπτοντας έκταση μεγαλύτερη των 1.100 τ.μ., το κατάστημα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες ενός νοικοκυριού. Ειδικότερα, στο κατάστημα οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν χιλιάδες προϊόντα από επώνυμες μάρκες για το σπίτι από όλες τις σημαντικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, ειδών τεχνολογίας και τηλεοράσεις.

Επιπλέον, προκειμένου τα Public να παρέχουν όλες τις έξυπνες και καινοτόμες υπηρεσίες που οι καταναλωτές ζητούν για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους, στο ισόγειο του καταστήματος βρίσκονται σημεία της iRepair για άμεση επισκευή smartphones, tablets και laptops και της Vodafone. Έτσι, το κοινό έχει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την κινητή τηλεφωνία, τους υπολογιστές, το gaming και την τηλεόραση.

ΤΕΥΧΟΣ 508

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ