Skip to main content
15 May 2024 06:42

GROW with SAP: Νέα πρόταση για τη δυναμική ανάπτυξη των επιχειρήσεων

Η SAP ανακοινώνει ότι το GROW with SAP είναι πλέον διαθέσιμο σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Το GROW with SAP είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων, υπηρεσιών υιοθέτησής του και επιτάχυνσης αυτής, υπηρεσιών εκπαίδευσης και πρόσβασης στη SAP κοινότητα, για εταιρείες οποιουδήποτε  μεγέθους, ώστε να υιοθετήσουν με επιτυχία το cloud ERP.

Το GROW with SAP περιλαμβάνει τη λύση Cloud Public Edition, το ready-to-run cloud ERP που φέρνει τις τελευταίες βέλτιστες κλαδικές πρακτικές και καινοτομίες  για την:

•Απλοποίηση των επιχειρησιακών εργασιών: καθώς διευκολύνει τις καθημερινές  εργασίες και επιταχύνει την λήψη αποφάσεων μέσω των ενσωματωμένων εργαλείων συνεργασίας και τεχνητής νοημοσύνης (AI) αλλά και των καινοτομιών που παραδίδονται με αδιάκοπο τρόπο αλλά και σε συντομότερο χρόνο.

• Ανάπτυξη της επιχείρησής σας: με ένα πλήρες σε λειτουργικότητα ERP και έτοιμες προς χρήση βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, ενώ παρέχεται ένα ολοκληρωμένο μοντέλο πρακτικών εργαλείων βιωσιμότητας για την παρακολούθηση και διαφάνεια περιβαλλοντικών, κοινωνικών και διακυβερνητικών (ESG) δεικτών.

• Εξασφάλιση της επιτυχίας σας: καθώς σας προετοιμάζει  για το τι έπεται, ενώ ταυτόχρονα θωρακίζει την αξιοπιστία του συστήματός σας δίνοντάς σας πρόσβαση σε συνεχείς καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής και ασφάλειας.

ΤΕΥΧΟΣ 506

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ