Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 May 2024 06:56

Super X-Fi Gen4: Καθηλωτική εμπειρία ήχου από την Creative Technology

Η Creative Technology θα αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο προφίλ ήχου Super X-Fi Gen4. Αυτή η τελευταία έκδοση διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις στο δυναμικό εύρος, τη σαφήνεια και τη χωρική επίγνωση. Το Super X-Fi Gen4 δεν ανεβάζει απλώς τον πήχη, αλλά επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα για καθηλωτικές εμπειρίες ήχου. Με αυτήν την τελευταία ενημέρωση, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ένα διευρυμένο δυναμικό εύρος, παρέχοντας πλουσιότερη, πιο λεπτομερή αναπαραγωγή ήχου.

Η τεχνολογία Super X-Fi αναβαθμίζει την εμπειρία ήχου για τους χρήστες, αναδημιουργώντας το καθηλωτικό ηχητικό σκηνικό των high-end συστημάτων ηχείων surround μέσα στα ακουστικά, εξατομικευμένο περαιτέρω με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για μια εξαιρετικά φυσική εμπειρία ακρόασης. Από τη συγκλονιστική δράση μιας ταινίας blockbuster μέχρι την αίσθηση της ακατέργαστης ενέργειας μιας ζωντανής συναυλίας ή την εμβάθυνση στον σαγηνευτικό κόσμο του gaming, το Super X-Fi μπορεί να τα ζωντανέψει όλα με εκπληκτική λεπτομέρεια και ακρίβεια.

Αρχικά σχεδιασμένο για ακουστικά, το Super X-Fi έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον προσωπικό ήχο με την εξατομικευμένη χωρική ολογραφική εμπειρία του. Τώρα, αυτή η καινοτόμος τεχνολογία είναι έτοιμη να μεταμορφώσει το τοπίο της οικιακής ψυχαγωγίας, φέρνοντας την ίδια επαναστατική εμπειρία στα ηχοσυστήματα.

ΤΕΥΧΟΣ 504

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ