Skip to main content
28 March 2024 07:53

Νέα θέση εργασίας από τη Neurosoft

Η Neurosoft δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη σε τομείς, όπως οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, οι μεταφορές, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, η βιομηχανία, η ναυτιλία και η κυβέρνηση. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ιταλικό χρηματιστήριο από το 2009, ενώ σήμερα απασχολεί 300+ εξειδικευμένους επαγγελματίες με βαθιά εξειδίκευση στους τομείς τους.

Η Neurosoft αναζητά Security Assessment Team Leader, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση, την ανασκόπηση και τη διαχείριση της ομάδας και των έργων, τη συμμετοχή σε σύνθετες αξιολογήσεις ασφάλειας κ.ά. Αρμοδιότητες θέσης:

• Ηγεσία και διαχείριση μιας ομάδας ελεγκτών διείσδυσης για να διασφαλίζεται η επιτυχής υλοποίηση των αναθέσεων πελατών.

• Ανάπτυξη και διατήρηση πολιτικών, διαδικασιών και βέλτιστων πρακτικών της ομάδας για penetration testing.

• Συνεργασία με άλλα μέλη της ομάδας ασφάλειας για τον καθορισμό και την εφαρμογή στρατηγικών και μεθοδολογιών penetration testing.

• Διαχείριση και ιεράρχηση του φόρτου εργασίας της ομάδας, ώστε να διασφαλίζεται η έγκαιρη παράδοση των έργων.

• Στενή συνεργασία με τους πελάτες για την κατανόηση των επιχειρηματικών τους απαιτήσεων και την παροχή συστάσεων για τη βελτίωση της κατάστασης της ασφάλειάς τους.

• Διεξαγωγή penetration testing ανάλογα με τις ανάγκες για την υποστήριξη της ομάδας ή ως εμπειρογνώμονας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω θέση εργασίας, αλλά και να υποβάλλουν το βιογραφικό τους, πατώντας εδώ.

Τεύχος 477

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ