Skip to main content
26 March 2024 07:43

Λύση της Softweb για την Drive Hellas

Η Drive Hellas, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα «ενοικιάσεις αυτοκινήτων», επέλεξε την Softweb και τη λύση Softweb Business Suite για τον Ψηφιακό της Μετασχηματισμό! Η Softweb Business Suite, μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση που βασίζεται σε state of the art τεχνολογίες με Omnichannel πρακτική, εξασφαλίζει την ενιαία ψηφιοποίηση των απαραίτητων ροών εργασιών σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια, Web & Mobile (iOS & Android).

Η Business Suite της Softweb επιτρέπει την καθημερινή αλληλεπίδραση μίας εταιρείας με το οικοσύστημά της με έναν ψηφιακό, απλουστευμένο και απολύτως δομημένο τρόπο, καλύπτοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών της επιχείρησης. Δηλαδή: Κύκλωμα Πωλήσεων, Marketing / Ενημέρωση, BI Intelligence & Reporting, Logistics & Tailormade Workflows. Επίσης, ελαχιστοποιώντας τα λάθη και μειώνοντας τους χρόνους και τα κόστη διαχείρισης.

Οι προκλήσεις του έργου:

Η Drive Hellas A.Ε., μια ακμάζουσα εταιρεία στον τομέα του car rental, καλέστηκε να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις στην καθημερινή της λειτουργία και να απαλλαγεί από χρονοβόρες, χειροκίνητες διαδικασίες, ώστε να καταφέρει να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Τα οφέλη:

Η λύση Softweb Business Suite (mobile version) προσέφερε στην Drive Hellas βασικών διαδικασιών, όπως καταχώριση αιτημάτων, έγκριση και η διαχείριση αιτημάτων, οδηγώντας με τον τρόπο αυτό σε αισθητή μείωση του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών. Η Softweb Business Suite αποτέλεσε κομβικό σημείο για την Drive Hellas A.Ε., φέρνοντας ριζικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της και εκτινάσσοντας τις επιχειρηματικές της επιδόσεις. Λειτουργώντας ως «όχημα» ραγδαίας ανάπτυξης, η σουίτα ώθησε σε αύξηση της παραγωγικότητας, βελτιστοποίηση της λήψης αποφάσεων και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, με την αξιοποίηση της λύσης Softweb Business Suite, η εταιρεία κατάφερε να αποκτήσει:

• Αύξηση της παραγωγικότητας.

• Πιο γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία με το δίκτυο συνεργατών.

• Ενίσχυση και αμεσότητα στη λήψη αποφάσεων.

• Διαφάνεια και έλεγχο στις ροές εργασιών της.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ