Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 February 2022 07:56

ΙΒ-CAM301-HD

Απολαύστε υψηλή ποιότητα εικόνας με ανάλυση Full HD, καθώς και καθαρή και δυνατή φωνή χάρη στη web κάμερα ΙΒ-CAM301-HD της ICY BOX. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για video κλήσεις, διδασκαλία εξ αποστάσεως και web conferencing, ενώ έχει συμβατότητα με τις περισσότερες δημοφιλείς πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης (π.χ. Skype, Zoom, Teams, Webex, κ.λπ.).

Η κάμερα ΙΒ-CAM301-HD δεν καταγράφει μόνο εικόνες, αλλά και ήχους σε υψηλή ποιότητα. Η ΙΒ-CAM301-HD χρησιμοποιεί δύο πολυκατευθυντικά μικρόφωνα. Το ένα μικρόφωνο καταγράφει τη φωνή και το άλλο τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Ένας ειδικός επεξεργαστής φιλτράρει τον θόρυβο του περιβάλλοντος, έτσι ώστε ο συνομιλητής να ακούει τη φωνή πιο φυσική και καθαρή!

Είναι εξοπλισμένη με μια πτυσσόμενη βάση, που της επιτρέπει να στέκεται στο τραπέζι ή να προσαρμόζεται εύκολα στην οθόνη του υπολογιστή. Επιπλέον, η κάμερα διαθέτει υποδοχή τοποθέτησης σε τρίποδο και έτσι είναι ιδανικά προετοιμασμένη για όλες τις ανάγκες.

Τέλος, ο φακός της κάμερας διαθέτει αυτόματη εστίαση και αυτόματη ρύθμιση φωτός, έτσι ώστε αυτόν που μιλάει να μπορούν να τον βλέπουν πάντα καθαρά. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται το εγχειρίδιο οδηγιών και προστατευτικό κάλυμμα, το οποίο σας επιτρέπει να καλύψετε το φακό για τη διασφάλιση της ιδιωτικότητάς σας.

Τεύχος 12

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ