Skip to main content
10 January 2024 07:51

Η Attica Bank στηρίζει νέες ΜμΕ

Η Attica Bank αξιοποιεί τις δύο νέες δράσεις του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα ΕΣΠΑ 2021-2027 και προσφέρει την ευελιξία και τη γνώση που χρειάζονται οι επιχειρήσεις, ώστε να μεγιστοποιήσουν την πιθανότητα ένταξης τους σε αυτές.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Attica Bank έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων χρηματοδοτήσεων με προνομιακούς όρους για υπό ίδρυση ή νέες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, ειδικά προσαρμοσμένων στους όρους των συγκεκριμένων δράσεων ΕΣΠΑ. Ειδικότερα, παρέχει:

• Επιστολή βεβαίωσης έγκρισης χρηματοδότησης με fast track διαδικασίες μέσα σε 10 ημέρες από την πλήρη υποβολή των δικαιολογητικών και με 12μηνη ισχύ αυτής.

• Bραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση μέσω προεξόφλησης της επιχορήγησης.

• Mακροπρόθεσμη χρηματοδότηση για την υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων.

• Aνταγωνιστική τιμολόγηση.

Οι δύο νέες δράσεις του ΕΣΠΑ 2021-2027, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από το Ελληνικό Δημόσιο, αφορούν στην:

• Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων.

• Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο 210-3669000, στα καταστήματα της Τράπεζας ή να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα επικοινωνίας με την Attica Bank.

Τεύχος 423

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ