Skip to main content
21 December 2023 07:45

Info Quest Technologies: Διάκριση από την EcoVadis

Tην ιδιαίτερα υψηλή διάκριση Gold Award έλαβε η Info Quest Technologies, από την EcoVadis, τον διεθνή φορέα αξιολόγησης επιδόσεων στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με απόδοση που την κατατάσσει στο Τοp 2% των εταιρειών του κλάδου της (Διανομή Προϊόντων Ψηφιακής Τεχνολογίας και Λογισμικού) και στο Top 3% του συνόλου των εταιρειών που αξιολογεί διεθνώς ο φορέας.

Ο οργανισμός EcoVadis θεωρείται o κορυφαίος φορέας στην αξιολόγηση επιδόσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Αξιολογεί περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις σε 175+ κράτη, σε 200+ κλάδους, εξετάζοντας τις πολιτικές που υιοθετούν, τις πρακτικές που εφαρμόζουν και τα αποτελέσματα αυτών σε 4 θεματικές: το Περιβάλλον, τις Εργασιακές Πρακτικές και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Εταιρική Ηθική και τις Βιώσιμες Προμήθειες. Η αξιολόγηση γίνεται βάσει πολλαπλών κριτηρίων, τα οποία στηρίζονται σε διεθνή πρότυπα Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η Info Quest Technologies, πέτυχε υψηλή απόδοση και στις 4 θεματικές, ως αποτέλεσμα της δέσμευσής της και της ολιστικής προσέγγισης με την οποία εντάσσει τα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης στην επιχειρηματική στρατηγική της.

Τεύχος 419

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ