Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 February 2022 16:25

Golmar Soul/Access
Νέα μπουτονιέρα με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο

Μια νέα διαθέσιμη μπουτονιέρα για το σύστημα θυροτηλεόρασης 2 καλωδίων G2+ της Golmar είναι διαθέσιμη με την ονομασία Soul/Access. Διαθέτει 2 επιλογές λειτουργίας:
1) Κατάσταση μονοκατοικίας, όπου η κλήση προς το διαμέρισμα γίνεται πατώντας το φωτιζόμενο πλήκτρο με το σύμβολο του κουδουνιού και τα αριθμητικά πλήκτρα λειτουργούν ως λύση Access Control για το άνοιγμα της κλειδαριάς με κωδικό.
2) Κατάσταση πολυκατοικίας (coded panel) για έως 128 διαμερίσματα, όπου η κλήση προς το διαμέρισμα γίνεται πληκτρολογώντας τον αριθμό του διαμερίσματος, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται και η λειτουργία Access control, όπως παραπάνω.
Και στις 2 περιπτώσεις μπορούν να προγραμματιστούν έως 40 μόνιμοι κωδικοί πρόσβασης και έως 8 προσωρινοί κωδικοί πρόσβασης, οι οποίοι ισχύουν για 1 χρήση μόνο και μετά παύουν να ισχύουν αυτόματα. Η μπουτονιέρα ενσωματώνει ευρυγώνια κάμερα 150ο ανάλυσης 2Mp με συνοδευτικά LED λευκού φωτισμού που ενεργοποιούνται αυτόματα σε συνθήκες σκότους. Διαθέτει είσοδο για σύνδεση επιπλέον εξωτερικής κάμερας CCTV, έχει στην πρόσοψη ενδεικτικά LED κατάστασης και λειτουργιών συστήματος (κλήση σε εξέλιξη, σε επικοινωνία, πόρτα ανοικτή) και μπορεί να χειριστεί 2 ανεξάρτητες κλειδαριές. Είναι κατασκευασμένη από υλικό ZAMAK (κράμα μετάλλων) στο χρώμα του γραφίτη, υψηλής ποιότητας και αντοχής (αντιβανδαλιστική αντοχή IK07) έτοιμη για αποκλειστικά επίτοιχη τοποθέτηση με συνοδευτικό γείσο για την προστασία της σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (περιβαλλοντική προστασία IP54).

Τεύχος 6

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ