Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 October 2023 06:48

Διαγωνισμός για Ψηφιακή πλατφόρμα του Youth Pass

H Κοινωνία της Πληροφορίας διενεργεί ανοιχτό, ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας για την εφαρμογή των υποστηρικτικών μέτρων για νέους ηλικίας δεκαοκτώ και δεκαεννέα ετών (Youth Pass).

Το αντικείμενο του έργου δεν υποδιαιρείται σε τμήματα, λόγω της ανάγκης για την υλοποίηση ενός ενιαίου συστήματος για την εφαρμογή των υποστηρικτικών μέτρων και ως εκ τούτου, προσφορές γίνονται αποδεκτές μόνο για το σύνολο των υπηρεσιών που περιγράφονται.

Η εκτιμώμενη αξία σύμβασης ανέρχεται στα 215.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και στα 266.600 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δεκατρείς μήνες συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας ελέγχου και παραλαβής παραδοτέων. Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών ορίζεται η 23η Οκτωβρίου 2023 ώρα 14:00.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ