Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 October 2023 06:47

HR στελέχη στο People Excellence Awards Gala

Το People Excellence Awards Gala της KPMG πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 3 Οκτωβρίου 2023 στο Eleon Loft και αποτέλεσε σημείο συγκέντρωσης και ανάδειξης των κορυφαίων πρακτικών στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Στην εκδήλωση, η οποία είχε κεντρικό μήνυμα Where Best Practices Inspire Excellence, συμμετείχαν περισσότερα από 120 στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ιδιαίτερα γιορτινής ατμόσφαιρας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν δύο πολύ ενδιαφέροντα πάνελ συζητήσεων και ένα ξεχωριστό fireside chat.

H κα Γεωργία Καλεμίδου, Director, Consulting της KPMG στην Ελλάδα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τον θεσμό των βραβείων, τις κατηγορίες, καθώς και τη διαδικασία ανάδειξης των νικητήριων εταιρειών που εμπλέκει θεσμικούς και επικεφαλής HR και CEOs.

Συνεχίζοντας με τους χαιρετισμούς, ο κος Nίκος Δημάκος, Partner, Head of Consulting της KPMG στην Ελλάδα αναφέρθηκε στη σημασία της στρατηγικής του ανθρώπινου δυναμικού στις επιχειρήσεις και πώς θα διαμορφώσουμε το ανθρώπινο κεφάλαιο του αύριο, ενώ ο δεύτερος χαιρετισμός έγινε από τον κο Σωτήρη Σταματίου, Group Human Resources Director του Ιδρύματος Ωνάση, Προέδρο ΔΣ, ΣΔΑΔΕ και Πρόεδρο της επιτροπής των θεσμικών των People Excellence Awards, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της διοργάνωσης των People Excellence Awards για την κοινότητα του HR.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις απονομές των βραβείων και συζητήσεις πάνελ / fireside chat με εκπροσώπους των εταιρειών που διακρίθηκαν. Η απονομή των βραβείων έγινε από την κα Πέγκυ Βελλιώτου, Partner & Head of People, People Services, Consulting της KPMG στην Ελλάδα.

Τα βραβεία και οι νικητές

HR Heads’ Choice: Στην κατηγορία «Αξιοποίηση δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού για τις αποφάσεις του αύριο» βραβεύτηκαν οι εταιρείες Eurobank, HelleniQ Energy και Vodafone.

Στην κατηγορία «Διαμόρφωση του “Ανθρώπινου Δυναμικού του αύριο”» βραβεύθηκαν οι εταιρείες Eurobank και Πλαίσιο.

Στην κατηγορία «Ανάπτυξη κουλτούρας διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης» βραβεύθηκαν οι εταιρείες ΑΒ Βασιλόπουλος, Coca Cola Τρία Έψιλον και Eurobank.

CEOs’ Choice: Στην κατηγορία «Αξιοποίηση δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού για τις αποφάσεις του αύριο» ισοψήφησαν οι εταιρείες Eurobank και HelleniQ Energy.

Στην κατηγορία «Διαμόρφωση του “Ανθρώπινου Δυναμικού του αύριο”» βραβεύθηκε η εταιρεία Πλαίσιο.

Στην κατηγορία «Ανάπτυξη κουλτούρας διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης» βραβεύθηκε η εταιρεία Coca Cola Τρία Έψιλον.

Στο πρώτο πάνελ συζήτησης των βραβείων με θέμα Προκλήσεις και ευκαιρίες της αξιοποίησης των δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού για τις αποφάσεις του αύριο συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών που βραβεύθηκαν στην 1η κατηγορία: Η κα Νατάσα Πασχάλη, Group CHRO της Eurobank, ο κος Αλέξανδρος Τζαδήμας, General Manager Group HR and Administration Services της HELLENiQ ENERGY και η κα Κατερίνα Κωνσταντίνου, Reward, Organizational Effectiveness and People Analytics Manager της Vodafone, ενώ το πάνελ συντόνισε η κα Γεωργία Καλεμίδου, Director, Consulting της KPMG στην Ελλάδα.

Στο κλείσιμο της βραδιάς έγινε και η τελευταία συζήτηση πάνελ με θέμα Πρωτοβουλίες που προάγουν τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στον χώρο εργασίας με συμμετέχοντες την κα Mαρία Ελένη Αραμπατζή, VP of Human Resources της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, την κα Κωνσταντίνα Μπάρκα, People & Culture Director Greece & Cyprus της Coca Cola Τρία Έψιλον, την κα Μαρία Ταχατάκη, Head of People Engagement and Communications της Eurobank με τον συντονισμό της κας Ρεβέκκας Παπαηλιού, Director, Consulting της KPMG στην Ελλάδα.

H γιορτινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κα Γεωργία Καλεμίδου να ανανεώνει το ραντεβού της HR κοινότητας με τον θεσμό της απονομής των People Excellence Awards για την επόμενη χρονιά.

Τεύχος 365

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ