Skip to main content
28 September 2023 06:45

Η ipexpert συνεργάζεται με τον όμιλο Santa Marina

Η ipexpert εκσυγχρόνισε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού ομίλου Santa Marina. Ο όμιλος εμπιστεύθηκε την ipexpert για να εκσυγχρονίσει τις υπολογιστικές και δικτυακές υποδομές του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Santa Marina σε Μύκονο και Αράχοβα, καθώς επίσης και των κεντρικών γραφείων του ομίλου. Το έργο συμπεριλάμβανε την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού της κατασκευάστριας εταιρείας Dell για την αναβάθμιση του Data Center του ομίλου, και της κατασκευάστριας εταιρείας HPE-Aruba για την αναβάθμιση της δικτυακής υποδομής.

Η αναβάθμιση του Data Center υλοποιήθηκε με λύσεις virtualization και replication μεταξύ των σημείων με Microsoft προϊόντα, με τη διασύνδεση των σημείων και την ασφάλεια του δικτύου χρησιμοποιώντας προϊόντα της εταιρείας Fortinet. H υλοποίηση του ασύρματου και ενσύρματου δικτύου με τα προϊόντα HPE-Aruba σε συνδυασμό με το Aruba Central προσέφερε τη βέλτιστη λύση τόσο στον όμιλο, όσο και στο guest experience που επισκέφτηκαν τα Santa Marina ξενοδοχεία τη φετινή σεζόν.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Santa Marina είναι ευρέως γνωστός για την αξιοπιστία και τη συνεισφορά του στη διαμόρφωση μιας μοναδικής εμπειρίας. Οι επισκέπτες, που επιλέγουν να εμπιστευτούν τον όμιλο Santa Marina για τη διαμονή τους, έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Οι νέες σύγχρονες υποδομές αναμένεται να αναβαθμίσουν και τις εσωτερικές διαδικασίες λειτουργίας των ξενοδοχείων και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Τεύχος 359

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ