Skip to main content
28 September 2023 06:44

Ergoman A.E.: Αύξηση του κύκλου εργασιών για το 2022

Η εταιρεία Ergoman A.E., που δραστηριοποιείται πάνω από είκοσι έτη στον χώρο της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα δωδεκαμήνου για την περίοδο με λήξη 31/12/2022, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Στο πλαίσιο της ανοδικής της πορείας, οι εταιρείες (Ergoman A.E. και Ergoman Cyprus LTD) κατέγραψαν ενοποιημένο κύκλο εργασιών ύψους 2,7 εκατ. ευρώ έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το 2021, που προέκυψε κατά κύριο λόγο από τις υπηρεσίες Data Analytics, καθώς και ψηφιοποίησης υποδομών των πελατών.

Ο δείκτης EBIDTA διαμορφώθηκε σε κέρδη ποσού 0,4 εκατ. ευρώ, διατηρούμενος στα επίπεδα της προηγούμενης χρήσης. Στα ως άνω δεδομένα συνέβαλε η συνεχώς βελτιούμενη ποιότητα των υπηρεσιών και η δημιουργία νέων πελατών τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα (ως υπεργολάβοι), σε συνδυασμό με την εμπορική πολιτική της εταιρείας. Επιπλέον, σημειώνεται ότι υφίσταται μεγάλο μέρος ανεκτέλεστων έργων που δεν ολοκληρώθηκαν το 2022, λόγω μεγέθους και πολυπλοκότητας. Με τη συνδρομή των τελευταίων, καθώς και με τη συνεχή ενίσχυση του δυναμικού της με έμπειρα στελέχη, η εταιρεία για το 2023 στοχεύει σε ουσιαστική αύξηση των μεγεθών και έτι περαιτέρω βελτίωση της κερδοφορίας της. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς της, η εταιρεία συνεργάζεται με τη γερμανική εταιρεία Ergoman Communication GmbH στην υλοποίηση σημαντικών έργων Analytics και Security.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Διοίκηση της Ergoman παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και διαμορφώνει τη στρατηγική της με στόχο την έγκαιρη προσαρμογή στις συνθήκες που διαμορφώνονται, με έμφαση στην αειφόρο ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητά της.

Τεύχος 359

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ