Skip to main content
27 September 2023 06:53

AOC CQ27G2S/BK: Νέα gaming οθόνη από την AGON

Η AGON by AOC – πρωτοπόρο brand παγκοσμίως στα gaming monitors και στα αξεσουάρ IT – ανακοινώνει την AOC GAMING CQ27G2S/BK, ένα κυρτό gaming monitor QHD 27″ (68,6 εκ.) ειδικά σχεδιασμένο για να συνδυάζει τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά στο gaming. Διαθέτει γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 165Hz, σε μεγάλο μέγεθος display 27″, με κυρτότητα 1500R. Στην καρδιά του βρίσκεται ένα VA Panel, που επιτυγχάνει μεγάλη αντίθεση 4000:1, κάνοντας αυτήν την gaming οθόνη έναν καμβά εξισορρόπησης για ποικίλα είδη παιχνιδιών, ταινιών και άλλων, προσφέροντας τα όλα σε κορυφαίες επιδόσεις, με εξαιρετική σχέση απόδοσης / τιμής.

Η CQ27G2S/BK επιδεικνύει ένα VA Panel που μαγνητίζει με κυρτότητα 1500R, δημιουργώντας έτσι ένα πανοραμικό οπτικό πεδίο που εμπερικλείει τους χρήστες σε έναν κόσμο οπτικής απόλαυσης. Με οξύτητα ανάλυσης QHD (2560×1440) και γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 165Hz, οι gamers είναι έτοιμοι να απολαύσουν ομαλότατη εμπειρία παιχνιδιού. O χρόνος απόκρισης των 4ms GtG (Gray to Gray) και το αστραπιαίο 1ms MPRT (Moving Picture Response Time – Χρόνος Απόκρισης Κινούμενης Εικόνας) εξασφαλίζουν ότι κάθε κίνηση απεικονίζεται με απαράμιλλη διαύγεια, είτε οι παίκτες περιηγούνται σε ζωηρά παιχνίδια ανοικτού χώρου, είτε εμπλέκονται σε ανταγωνιστικές μάχες σε κλειστούς χώρους.

Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την ποιότητα που προσφέρει η υποστήριξη του HDR10, καθώς η CQ27G2S/BK «ζωγραφίζει» σκηνές με ένα δυναμικό εύρος χρωμάτων και λόγο αντίθεσης 4000:1.

Επιδεικνύοντας κάλυψη κατά 99% του sRGB, η CQ27G2S/BK ξεκλειδώνει έναν κόσμο δυνατοτήτων πέρα από το gaming. Η απίστευτη χρωματική γκάμα όχι μόνο απογειώνει τις gaming περιπέτειες, αλλά ισχυροποιεί τις γραφιστικές εργασίες, απεικονίζοντας τα πάντα με υψηλή χρωματική ακρίβεια. Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου του monitor εξασφαλίζει ότι οι κινήσεις των χρηστών μεταφράζονται σε αντιδράσεις επί τις οθόνης, παρέχοντας ένα ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ένα πολυμορφικό monitor για κάθε είδους παιχνίδι και για τις καθημερινές εργασίες, το CQ27G2S/BK είναι εξοπλισμένο με εργονομική βάση που προσφέρει ρυθμίσεις ύψους, κλίσης και περιστροφής, επιτρέποντας στους χρήστες να διαμορφώσουν το set up τους για την απόλυτη άνεση. Είτε ο χρήστης ξεκινά έναν gaming μαραθώνιο ή εμπλέκεται σε μακροσκελείς εργασίες, το monitor προσαρμόζεται στις ανάγκες του.

Κατά το gaming αργά τη νύχτα, η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία Low Blue Light συμβάλλουν στον περιορισμό της κούρασης των ματιών κατά την παρατεταμένη χρήση, εξασφαλίζοντας ότι η ευεξία του χρήστη παραμένει προτεραιότητα. Το monitor περιλαμβάνει επίσης πολλά χαρακτηριστικά σχετικά με το gaming στο επί της οθόνης μενού (OSD), όπως το Shadow Control, που επιτρέπει στους gamers να ρυθμίζουν τον φωτισμό στα σκοτεινά σημεία για καλύτερη ορατότητα σε σκηνές με χαμηλό φωτισμό και το αντίστροφο. Ένα σταυροειδές νήμα σε υπέρθεση (Dial Point) δίνει τη δυνατότητα στόχευσης με ακρίβεια στα παιχνίδια FPS (First Point Shooter), όπου το σκόπευτρο απουσιάζει. Το μενού επί της οθόνης (OSD) μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με χρήση του λογισμικού AOC G-Menu.

Τεύχος 358

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ