Skip to main content
27 September 2023 06:47

Epsilon Net: Διάκριση για το εργασιακό της περιβάλλον

Ο Όμιλος Epsilon Net ανακοίνωσε πως έλαβε μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στην ιστορία του, κατακτώντας την 6η θέση στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (500+ εργαζόμενοι) στα Europe’s Best Workplaces 2023, ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρείες από όλη την Ευρώπη που διεκδίκησαν τη διάκριση.

Μέσα από τη διάκριση αυτή, ο Όμιλος συγκαταλέγεται για τέταρτη φορά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη και μάλιστα με την υψηλότερη θέση Ελληνικής Εταιρείας στον θεσμό. Η τελετή απονομής διοργανώθηκε από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work και διεξήχθη την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 στο Λουξεμβούργο. Το βραβείο, εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου, παρέλαβαν η Group HR Director, κα Νάσια Σκούντζου και η Learning & Development Lead, κα Δήμητρα Καβουρίδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτή η νέα διάκριση αποτελεί ακόμη μια αναγνώριση της αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου της Epsilon Net, κατά την οποία εδραίωσε τη θέση του ως ο μεγαλύτερος Όμιλος Business Software στην Ελλάδα, με πάνω από 1.200 καταρτισμένα στελέχη. Η Διοίκηση του Ομίλου, πιστή στην ανθρωποκεντρική της προσέγγιση, παράλληλα με την προώθηση του κοινού εταιρικού οράματος, είναι συνεχώς δίπλα στο ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου και τις οικογένειες τους, ώστε να διασφαλίσει μέσα από την καθημερινή επικοινωνία και την προσωπική επαφή, την επίτευξη όχι μόνο των εταιρικών, αλλά και των προσωπικών στόχων του κάθε μέλους της μεγάλης οικογένειας της Epsilon Net.

Η κα Σκούντζου δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για αυτήν τη νέα σημαντική διάκριση. Η κατάκτηση της 6ης θέσης στα Europe’s Best Workplaces 2023 ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρείες από όλη την Ευρώπη αποτελεί απόδειξη των συλλογικών μας προσπαθειών, της αφοσίωσης και της ακλόνητης δέσμευσής μας για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Ο Όμιλός μας έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό οικοσύστημα όπου κάθε μέλος της ομάδας μας έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να συμβάλει στην επιτυχία. Έχουμε υιοθετήσει αρχές ίσης μεταχείρισης, με στόχο τη δημιουργία ενός πολυπολιτισμικού, ανοιχτού και συνεργατικού περιβάλλοντος εργασίας, όπου το κάθε μέλος της ομάδας, ανεξαρτήτως φύλου, αισθάνεται ότι η συμμετοχή του και οι προσπάθειές του αναγνωρίζονται και ανταμείβονται».

Τεύχος 358

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ