Skip to main content
21 September 2023 06:48

Συνεργασία Polinoe και ASBA

Η Polinoe PLC, μία από τις κορυφαίες αναδυόμενες εταιρείες λογισμικού στον κλάδο των ναυτιλιακών υπηρεσιών και η πρώτη ελληνική εταιρεία που διαθέτει πλατφόρμα σύνταξης ναυλοσυμφώνων, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Οργανισμό ASBA (Association of Ship Brokers & Agents) που της παρέχει τη δυνατότητα χρήσης των ναυλοσυμφώνων του ASBA.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μέσω της συνεργασίας με τον Οργανισμό ASBA, αναμένεται να ενισχύσει την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της και να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες της, για την ολοκλήρωση ναυτιλιακών συμβάσεων με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Polinoe, κος Αθανάσιος Βραχινόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον Οργανισμό ASBA, δηλώνοντας: «Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε τη συμφωνία με τον Οργανισμό ASBA. Η πρόσβαση στα ναυλοσύμφωνα του οργανισμού αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της θέσης μας στην αγορά και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα νέο ορόσημο για εμάς και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς».

Τεύχος 354

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ