Skip to main content
20 September 2023 06:51

Έσοδα ρεκόρ για την EY

Ο παγκόσμιος οργανισμός της EY ανακοίνωσε παγκόσμια έσοδα ύψους 49,4 δισ. δολαρίων, για το οικονομικό έτος που έληξε τον Ιούνιο του 2023, καταγράφοντας αύξηση 14,2%. Η επίδοση αυτή, αντιπροσωπεύει μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία του οργανισμού, με παγκόσμια έσοδα ρεκόρ και συνεχιζόμενη ουσιαστική ανάπτυξη.

Η EY δημοσιοποίησε, επίσης, και την έκθεση Value Realized, μία διευρυμένη ετήσια αναφορά, που περιγράφει λεπτομερώς τις οικονομικές επιδόσεις, τις πρωτοβουλίες του οργανισμού για το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση (ESG), καθώς και βασικούς τομείς συνεργασίας για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας.

Συγκεκριμένα, το ΟΕ23, η EY επένδυσε 3,6 δισ. δολάρια στην ποιότητα των ελέγχων, την καινοτομία, την τεχνολογία και τους ανθρώπους της – στο πλαίσιο της τριετούς της δέσμευσης για επενδύσεις ύψους 10 δισ. δολαρίων που ανακοινώθηκε το ΟΕ21 – εκ των οποίων, 1,4 δισ. δολάρια αφορούν στην τεχνητή νοημοσύνη και την έναρξη λειτουργίας της ενοποιημένης πλατφόρμας EY.ai.

Ακόμα, η πλατφόρμα EY.ai αξιοποιεί τις επιχειρησιακές δυνατότητες της EY, τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και τα οικοσυστήματα, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη τις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης στις λειτουργίες τους. Η EY ανακοίνωσε, επίσης, το λανσάρισμα ενός μεγάλου γλωσσικού μοντέλου – του EY.ai EYQ – του Δείκτη Εμπιστοσύνης EY.ai (EY.ai Confidence Index), καθώς και την παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην τεχνητή νοημοσύνη για όλους τους ανθρώπους της. Είχε προηγηθεί η παρουσίαση μίας σειράς εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένου του EY Tax Co-Pilot, που ενισχύει τις δυνατότητες των ομάδων Φορολογικών Υπηρεσιών της EY.

Τέλος, όπως αποδεικνύεται, ο οργανισμός της EY αξιοποιεί τη δυναμική των συνεργασιών στην υλοποίηση μετασχηματισμών, για να δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα, προσφέροντας ένα πλέγμα δυνατοτήτων, τεχνολογικών λύσεων, αξιοποιήσιμων δεδομένων και στρατηγικών σχέσεων. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η EY έχει αναπτύξει 102 στρατηγικές σχέσεις εντός οικοσυστημάτων και 67 συμμαχίες. Το ΟΕ23, συγκεκριμένα, συνήφθησαν 17 νέες επιχειρηματικές συμμαχίες και συνολικά 35 σχέσεις οικοσυστήματος.

Τεύχος 353

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ