Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 January 2022 08:59

Η PEPLINK παρουσιάζει τις πέντε τρέχουσες ανάγκες για τα δίκτυα υποκαταστημάτων ανεξαρτήτως κλάδου

Κεντρική και Απομακρυσμένη Διαχείριση

Χάρη στην πανδημία, με την τηλεργασία των υπαλλήλων και την αβεβαιότητα που επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο, οι επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να βρουν άμεσα τρόπο για τη σωστή διαχείριση των υποκαταστημάτων τους από οποιαδήποτε τοποθεσία – από τα κεντρικά γραφεία, κάποιο κέντρο δεδομένων, ή απλώς από το οικιακό γραφείο – προκειμένου να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν.

Ενισχυμένη ασφάλεια

Η μετάβαση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο cloud ενισχύει αναμφισβήτητα την αποτελεσματικότητα και την ευκολία, ωστόσο κρύβει κινδύνους. Παρόλο που η Gartner εισήγαγε την έννοια του SASE (Secure Access Service Edge) το 2019, οι επιχειρήσεις εξακολουθούν να ανησυχούν για την κυβερνοασφάλεια των δικτύων υποκαταστημάτων τους, καθώς οι κυβερνοεπιθέσεις γίνονται όλο και σφοδρότερες. Πρέπει, λοιπόν, να αναθεωρήσετε την τρέχουσα υποδομή του δικτύου υποκαταστημάτων σας για να διασφαλίσετε ότι όλα τα δεδομένα και τα κρίσιμης σημασίας επιχειρηματικά μυστικά σας είναι ασφαλή.

Έτοιμοι για το 5G

Η τεχνολογία 5G γίνεται όλο και πιο απαραίτητη για την ταχεία ανάπτυξη νέων υποκαταστημάτων, γι’ αυτό και την χρησιμοποιούν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις. Ωστόσο, εκτός από την ταχύτητα συνδεσιμότητας, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το δίκτυο που χρησιμοποιείτε είναι αξιόπιστο οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Αυτοματισμοί και Τεχνητή Νοημοσύνη

Η αυτοματοποίηση των υπηρεσιών και η χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης δεν εντυπωσιάζουν απλώς τους πελάτες, αλλά προσδίδουν και αξία στην επιχείρησή σας. Με την ενσωμάτωση φιλικών προς το IoT συσκευών στη δικτυακή υποδομή σας, αυξάνεται η αποτελεσματικότητα, μειώνεται το κόστος των υποκαταστημάτων μακροπρόθεσμα, και παράλληλα, βελτιώνεται η εμπειρία των πελατών και αναβαθμίζεται η εικόνα της επιχείρησης και του brand σας.

Αντικατάσταση MPLS

Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της εφαρμογής λύσεων SD-WAN και τη σημασία της αντικατάστασης των ακριβότερων MPLS (Multiprotocol Label Switching), αλλά και τις δυσκολίες που συναντούμε στην ενσωμάτωση. Επομένως, εκτός από την αναζήτηση μοντέρνων και πρωτοποριακών συσκευών, μπορείτε να λάβετε υπόψη την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα της νέας σας λύσης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ