Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 January 2022 16:31

Κυκλοφορεί το Sophos ZTNA και σας κάνει να ξεχάσετε τους πολλαπλούς agents

Όλο και περισσότεροι οργανισμοί ανησυχούν για τις κυβερνοαπειλές και το ransomware, τώρα που έχουν να διαχειριστούν την τηλεργασία. Κι όμως, την κατάλληλη στιγμή, η Sophos  ανακοίνωσε στις 5 Ιανουαρίου το Sophos ZTNA, το ολοκαίνουριο προϊόν της που προσφέρει πράγματι μια καινοτομική λύση για την ασφαλή σύνδεση απομακρυσμένων χρηστών με εφαρμογές.

Το Sophos ZTNA ήρθε για να δώσει τη λύση σε ένα από τα κορυφαία παράπονα των χρηστών: Τους πολλαπλούς agents. Η χρήση ενός μοναδικού agent  τόσο για την πρόσβαση στο δίκτυο μηδενικής εμπιστοσύνης (Zero Trust) όσο και για την επόμενης γενιάς προστασία τερματικών συσκευών με το Intercept X, καθιστά το Sophos ZTNA μοναδικό στο είδος του. Μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με οποιαδήποτε λύση endpoint, ωστόσο, λειτουργεί καλύτερα σε συνδυασμό με το Sophos Intercept X, παρέχοντας έναν μεμονωμένο agent, που μπορείτε να διαχειριστείτε από μία μόνο κονσόλα, και όλα αυτά από έναν μόνο προμηθευτή.

Αξιοποιεί, επίσης, το Synchronized Security Heartbeat για την υγεία της συσκευής επιτρέποντας την υπό όρους πρόσβαση και σταματώντας τις απειλές άμεσα.

Το Sophos ZTNA είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία, ώστε το απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό σας να μπορεί πλέον συνδέεται με ασφάλεια στις εφαρμογές που φιλοξενείτε με κομψό, απλοποιημένο και διαφανή τρόπο. Αφού επικοινωνήσετε με έναν συνεργάτη της Sophos, μπορείτε να ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών από το Sophos Central.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Sophos ZTNA και πώς μπορεί να σας βοηθήσει, επισκεφτείτε το Sophos.com/ZTNA.

Για τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος, μπορείτε να συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση που βρίσκεται διαθέσιμη online και είναι, επίσης, διαθέσιμη μέσω της ενότητας Βοήθεια στο Sophos Central. Μπορείτε να συμβουλευτείτε την Sophos, η οποία παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση για τα προϊόντα της και τέλος, μπορείτε να μεταβείτε στα forums της κοινότητας της Sophos για πρόσθετο περιεχόμενο και για να αλληλεπιδράσετε με άλλους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης και την ομάδα της Sophos.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ