Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 January 2022 16:27

Η BeyondTrust παρουσιάζει τις βασικές στρατηγικές επιβίωσης από κυβερνοεπιθέσεις για το 2022 και μετά

Το 2021 ξεχωρίζει για τον όγκο και τη σφοδρότητα των κυβερνοεπιθέσεων. Έχουμε μπει ξεκάθαρα σε μία εποχή «υποθετικής παραβίασης» και «μηδενικής εμπιστοσύνης».

Η Wall Street Journal χαρακτήρισε τον υβριδικό χώρο εργασίας «Εφιάλτη Κυβερνοασφάλειας» και τον χαρακτήρισε ως «το όνειρο ενός χάκερ – ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο μείγμα υπαλλήλων γραφείου και απομακρυσμένων εργαζομένων, συσκευών που κινούνται εντός και εκτός του εταιρικού δικτύου και προσωπικού ασφαλείας που εργάζονται στα όρια». Οι επιθέσεις phishing, οι επιθέσεις χωρίς αρχεία (fileless) και το ransomware αποτελούν τρεις ολοένα αυξανόμενες τάσεις στο σημερινό τοπίο των απειλών που αξιοποιούν αυτό το νέο περιβάλλον.

Ένα σημάδι του πόσο δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα είναι ότι ορισμένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλισης στον κυβερνοχώρο εξήλθαν εντελώς από την αγορά μη μπορώντας να ανταποκριθούν στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, ενώ οι περισσότεροι αύξησαν τα ασφάλιστρα εφαρμόζοντας αυστηρότερα κριτήρια.

Η BeyondTrust δημιούργησε τον οδηγό επιβίωσης Cybersecurity Survival Guide, 2022 Edition. Κατεβάστε σήμερα κιόλας το δωρεάν αντίτυπό σας για:

  • επιστημονικά δεδομένα και παραδείγματα που αποκαλύπτουν πώς αλλάζει η επιφάνεια επίθεσης,
  • ανάλυση του τρόπου με τον οποίο μεταβάλλεται ο δρόμος της ελάχιστης αντίστασης που ακολουθούν οι παράγοντες απειλής,
  • λεπτομερή ανάλυση διάφορων παραβιάσεων που συγκλόνισαν τον κόσμο κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και πώς θα μπορούσαν να είχαν αποτραπεί ή «αφοπλιστεί» σε πολλαπλά βήματα,
  • 7 στρατηγικές επιβίωσης στην κυβερνοασφάλεια που θα σας επιτρέψουν να προσαρμοστείτε, να κλείσετε τα κενά ασφαλείας και να μειώσετε τους κινδύνους,
  • την ενίσχυση της άμυνας του υβριδικού σας περιβάλλοντος πληροφορικής, τη διαχείριση προνομίων και των ευπαθειών, τον τρόπο διεξαγωγής ενός έγκυρου pentest για το απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό, την ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση χωρίς VPN, την ασφάλεια endpoint, τρόπους ενίσχυσης του γραφείου υποστήριξης/εξυπηρέτησης και πολλά άλλα.

Επικοινωνήστε με την BeyondTrust ή την NSS, για να μάθετε πώς να επαναβαθμονομήσετε την ασφάλειά σας με τις λύσεις διαχείρισης προνομιακής πρόσβασης (PAM) της BeyondTrust ώστε να αντιμετωπίσετε τις σημερινές απειλές αλλά και να συνεχίσετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας σας με αισιοδοξία και με ασφάλεια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ