Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 January 2022 19:44

EcoStruxure Microgrid από την Schneider Electric

Μικροδίκτυο για επιχειρήσεις για ιδανική κατανομή πράσινων ενεργειακών πόρων

Το Μικροδίκτυο, είναι η τεχνολογία που ενεργοποιεί το «Νέο ενεργειακό Τοπίο». Η Schneider Electric δίνει λύσεις στα παραπάνω μέσω του EcoStruxure Microgrid – την έξυπνη και αρθρωτή λύση που καθιστά εύκολη την ενσωμάτωση των κατανεμημένων ενεργειακών πόρων DER στην εγκατάσταση ενός πελάτη, με ελάχιστη προσπάθεια. Επιτρέπει στους πελάτες να βελτιστοποιούν τους κατανεμημένους ενεργειακούς τους πόρους και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των εγκαταστάσεών τους, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι εγκαταστάσεις τους είναι προετοιμασμένες για το μέλλον της ενέργειας.

Με πληθώρα διεθνών και ενωσιακών δεσμεύσεων από όλες τις χώρες της ΕΕ, έχει τεθεί ο στόχος για τη δημιουργία ενός ολιστικού πλαισίου για το κλίμα και την ενέργεια, που ονομάζεται «Ενεργειακή Μετάβαση». Ως μέρος του Ευρωπαϊκού Green Deal, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει θέσει τρεις (3) κατευθυντήριους στόχους:

  • Μείωση τουλάχιστον 40% στις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου (από τα επίπεδα του 1990) – Φιλόδοξος στόχος μείωση κατά 55%
  • Μερίδιο τουλάχιστον 32% για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  • Τουλάχιστον 32,5% βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση

Καθώς κάνουμε μεγάλα βήματα προς έναν ψηφιακό και φιλικό στο περιβάλλον κόσμο, η βιομηχανία της ενέργειας επικεντρώνεται ολοένα και περισσότερο στην αποκέντρωση της ενέργειας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ