Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 August 2023 06:45

Αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος του ΑΣΕΠ

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ανακοινώνει τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, άνω των ορίων για το έργο Λειτουργικός και Οργανωτικός Ανασχεδιασμός -Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα ΑΣΕΠ και σύγχρονο περιβάλλον προσλήψεων στον Δημόσιο Τομέα.

Αντικείμενο του έργου, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελεί η αξιοποίηση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας, προκειμένου να ανταποκριθούν με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία οι ανάγκες που προκύπτουν από τον Ν. 4765/2021 που εισάγει το σύγχρονο περιβάλλον προσλήψεων που δρομολογεί ουσιαστικά την ψηφιακή μεταμόρφωση του ΑΣΕΠ. Η υλοποίηση του έργου θα ακολουθήσει τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες τεχνολογίες, με γνώμονα πάντα την απλοποίηση των διαδικασιών και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση πολιτών και φορέων, ώστε να υποστηρίξει τον ενισχυμένο ρόλο του ΑΣΕΠ στο σύγχρονο οικοσύστημα πληροφοριών.

Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών από την ανάρτηση του τεύχους διακήρυξης στο ΕΣΗΔΗΣ προς διαβούλευση.

Ο προϋπολογισμός του έργου συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ανέρχεται στα 13.076.173 ευρώ.

Τεύχος 339

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ