Skip to main content
4 July 2023 06:46

Η altoValue διοργανώνει το 4ο OKRs altoWebinar

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 18 Ιουλίου στις 17:00

Η altoValue πραγματοποιεί το 4ο OKRs altoWebinar με κεντρικό θέμα Πώς τα OKRs μπορούν να καλλιεργήσουν μια κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης και ευελιξίας (agility).

Οι συμμετέχοντες του altoWebinar θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για 1η φορά στην Ελλάδα και να θέσουν τις ερωτήσεις τους στον κο Hannes Albrecht, τον διάσημο OKRs Expert και Coach που έχει συνεργαστεί με εταιρείες, όπως οι Daimler, Munich RE, Citi, Free Now και Polestar, σχετικά με το πώς κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες έχουν μετασχηματίσει το Performance Management, μέσα από τη χρήση των OKRs.

Το θεματικό πρόγραμμα του altoWebinar περιλαμβάνει:

• Καλωσόρισμα και introduction στην μεθοδολογία των OKRs και το Continuous Performance Management από τον κο Μάνο Κουμαντάκη (altoValue Founder, Senior Business Transformation Advisor & OKRs.com Global Partner) και τον κο Σταύρο Γιαννέτσο (altoValue Co-Founder & Senior Strategy Advisor).

• Παρουσίαση των αποδεδειγμένων τεχνικών και βέλτιστων πρακτικών για την ενσωμάτωση των OKRs στο CPM με στόχο την αύξηση παραγωγικότητας και του engagement των εργαζομένων από τον κο Hannes Albrecht (Founder at how-to-okr.com).

• Q&A session.

Για να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 319

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ