Skip to main content
29 June 2023 06:46

Στρατηγική συνεργασία Pylones Hellas και SecurityHQ

H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με παρουσία άνω των 25 ετών σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με την SecurityHQ, πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης ασφαλείας.

Η SecurityHQ δραστηριοποιείται ως Managed Security Services Provider (MSSP) και διατηρεί ένα ισχυρό πελατολόγιο με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, τραπεζών, αεροπορικών εταιρειών και δημόσιων οργανισμών σε όλο τον κόσμο. Η SecurityHQ είναι από τους λίγους παρόχους που προσφέρουν SLA (Service Level Agreement), ενώ όλες οι υπηρεσίες της είναι σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες να ανταποκρίνονται και να αντιμετωπίζουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις του κλάδου, στηριζόμενες στην εμπειρία των 300 και πλέον πιστοποιημένων μηχανικών ασφαλείας και αναλυτών της που επανδρώνουν τα 6 Data Centers της σε όλον τον κόσμο.

Όπως ανακοίνωσε η Pylones Hellas, με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της εταιρείας στην ελληνική και κυπριακή αγορά, μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων τις παρακάτω υπηρεσίες:

Managed Detection and Response (MDR): Με την υπηρεσία MDR, υπάρχει πλήρης εικόνα του ψηφιακού κόσμου ενός οργανισμού, προλαμβάνοντας και βελτιώνοντας συνεχώς την ασφάλεια των συστημάτων του. Παράλληλα, εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται οι απειλές σε σύντομο χρονικό διάστημα, προστατεύοντας τα συστήματα και τα δεδομένα του οργανισμού.

Security Operation Center as a Service (SOCaaS): Με την υπηρεσία SOCaaS παρέχεται 24/7 παρακολούθηση και ανίχνευση των ύποπτων και πραγματικών περιστατικών κυβερνοεπιθέσεων από εξειδικευμένη ομάδα που παρακολουθεί, αξιολογεί και προτείνει κατάλληλα σενάρια αντιμετώπισής τους.

Vulnerability Management as a Service (VMaaS): Η διαχείριση ευπαθειών (VMaaS) θέτει σε προτεραιότητα τους κινδύνους και ειδοποιεί για κρίσιμα patches, ενώ γίνεται διαρκές reporting και διαχείριση της προόδου αναβάθμισης της ασφάλειας.

Penetration Testing (PT): Οι οργανισμοί αποκτούν τη δυνατότητα να αναζητήσουν και να διαπιστώσουν ευπάθειες στο δίκτυό τους, μιμούμενοι πραγματικές επιθέσεις με Penetration Testing που διεξάγεται από την SecurityHQ σε ελεγχόμενο περιβάλλον, χωρίς να διακυβεύεται η αδιάλειπτη επιχειρηματική λειτουργία του οργανισμού.

Ο κος Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία:«Μετά από εκτενή έρευνα για τον εντοπισμό του top παρόχου υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, καταλήξαμε ότι το κενό αυτό μπορεί να καλυφθεί μέσω της συνεργασίας μας με την SecurityHQ και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Στόχος μας είναι, μέσω μιας συνεχούς διαδικασίας ελέγχου και κατηγοριοποίησης των κίνδυνων, ανάλυσης των αποτελεσμάτων, συνεχούς reporting και επικοινωνίας με τους πελάτες, να σηκώσουμε εμείς το βάρος της καθημερινότητας για αυτούς, να τους συμβουλεύουμε για μελλοντικές προληπτικές κινήσεις που πρέπει να κάνουν και στο τέλος της ημέρας, να τους αφήσουμε να ασχοληθούν απρόσκοπτα με την ανάπτυξη των κύριων επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων».

Τεύχος 316

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ