Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 December 2021 18:04

Νέα στρατηγική συνεργασία NSS και HelpSystems

nss

Η NSS διεθνής διανομέας προστιθέμενης αξίας κορυφαίων λύσεων τεχνολογίας αιχμής, ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με την HelpSystems, ένα προμηθευτή τεχνολογίας πληροφοριών και λογισμικού με έδρα τις ΗΠΑ. Η HelpSystems είναι μία ανθρωποκεντρική εταιρία λογισμικού που επικεντρώνεται στην βοήθεια οργανισμών για ένα βελτιωμένο περιβάλλον IT. H NSS αναλαμβάνει άμεσα την διανομή των υπηρεσιών της HelpSystems, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και μοναδικό σύνολο λύσεων που βασίζονται στο cloud. Ταυτόχρονα διαθέτει λύσεις για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις μηχανογράφησης και τις ανάγκες ασφάλειας των επιχειρήσεων στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο Paolo Cappello, Διευθύνων Σύμβουλος, Διεθνούς Ανάπτυξης της HelpSystems, και υπεύθυνος για την ανάπτυξη της εταιρίας στις αγορές LATAM, EMEA και APAC δήλωσε ότι: «Στη HelpSystems βρισκόμαστε σε μια συνεχή πορεία παροχής βοήθειας σε οργανισμούς όπου και αυτοί αν βρίσκονται, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα βελτιωμένο IT περιβάλλον (builtabetterIT). Το λογισμικό ασφάλειας και αυτοματισμού που διαθέτουμε απλοποιεί κρίσιμες διαδικασίες πληροφορικής για να προσφέρει στους πελάτες μας την επιχειρηματική ηρεμία που χρειάζονται. Παρέχουμε λύσεις που βασίζονται στις αρχές του καλού τεχνολογικού σχεδιασμού, που δεν είναι άλλες από την υψηλή ποιότητα, την κορυφαία εμπειρία χρήστη, αλλά και στην ικανότητα βελτίωσης της απόδοσης. Επιπλέον, με την πρόσφατη εξαγορά της Digital Guardian, μιας εταιρίας παρόχου λύσεων SaaS και DLP για μεγάλου και μεσαίου μεγέθους οργανισμούς, η HelpSystems συμπληρώνει τις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της, βελτιώνοντας περαιτέρω την ικανότητά της να κατηγοριοποιεί ή να ταξινομεί δεδομένα και να παρέχει προστασία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και λειτουργικών συστημάτων. Μαζί με την NSS θα εργαστούμε στους τομείς των υποδομών και προστασίας δεδομένων, διαχείρισης συστημάτων και δικτύων, επιχειρηματικής ευφυΐας, ασφάλειας και συμμόρφωσης. Δεσμευόμαστε να επικεντρωθούμε στην προσφορά λύσεων για την βελτίωση των καθημερινών λειτουργιών, την εξοικονόμηση χρόνου και την μείωση κόστους μέσω αξιόπιστου λογισμικού, που υποστηρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την ομάδα της NSS». «Ως πρωτοπόροι τόσο σε υπηρεσίες αιχμής, όσο και σε τεχνολογικές λύσεις, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την HelpSystems στο χαρτοφυλάκιο μας, διανέμοντας τις λύσεις αιχμής στον τομέα της ασφάλειας και του αυτοματισμού», πρόσθεσε ο Γιώργος Φ. Καπανίρης, Εκτελεστικός Διευθυντής της NSS, τονίζοντας ότι: «Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τους MSPs να παρέχουν λύσεις που προστατεύουν τους πελάτες τους και τα κρίσιμα για την επιχείρηση δεδομένα, με αυτοματοποιημένες λύσεις κυβερνοασφάλειας που τους επιτρέπουν να παραμείνουν μπροστά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απειλές».

Η NSS θα διανείμει τις λύσεις της HelpSystems στις αγορές της NA Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, Βουλγαρίας και της Αδριατικής.
Περισσότερα θα βρείτε στην σελίδα: nss.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ