Skip to main content
20 June 2023 06:52

LG XBOOM XL7S: Bluetooth ηχείο τελευταίας τεχνολογίας

Τα νέα φορητά ηχεία της LG είναι σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής και συνδυάζουν την άψογη ποιότητα ήχου και την κομψή σχεδίαση.

Με ισχυρή απόδοση και επάρκεια μπαταρίας, τα portable speakers της LG, διαθέτουν προστασία IP67 για να αντέχουν στο νερό και τη σκόνη, ενώ η λειτουργία Sound Boost, ενεργοποιείται με ένα πάτημα και διευρύνει το ηχητικό πεδίο. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να αφεθούν στον ρυθμό και να απολαμβάνουν μια ανεβασμένη εμπειρία ήχου.

Συγκεκριμένα, το XBOOM XL7S έχει απόδοση έως 250W και με το τεράστιο Woofer 8 ιντσών που προσφέρει πιο ισχυρό μπάσο και εξαιρετικά βαθύ και τολμηρό ήχο σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων επιτρέπει την απόλαυση ενός ισορροπημένου ήχου χωρίς παραμόρφωση των μπάσων ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Ακόμα, το XBOOM XL7S μπορεί να προσφέρει ευκρινή και καθαρό ήχο χάρη στα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών. Είτε μέσα, είτε έξω, οι νότες υψηλών συχνοτήτων ακούγονται το ίδιο καθαρά.

Τα φορητά ηχεία της LG, εκτός από τα προηγμένα χαρακτηριστικά ήχου που διαθέτουν, δίνουν χρώμα στη μουσική, φέρνοντας μια δυναμική ενέργεια στο πάρτι. Τα φώτα εναρμονίζονται με τον ρυθμό και κάθε τραγούδι αναπαράγεται με ένα χρώμα για μια εμπλουτισμένη εμπειρία μουσικής, με φωτισμό που ταιριάζει στη διάθεση του χρήστη.

Τεύχος 309

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ