Skip to main content
14 June 2023 06:58

Η Samsung παρουσιάζει την Odyssey OLED G9

Η Samsung Electronics παρουσιάζει το gaming monitor Odyssey OLED G9 (G95SC) με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling.

Με διαγώνιο 49 ιντσών και καμπυλότητα 1800R, η Odyssey OLED G9 αποτελεί την οθόνη OLED που προσφέρει ανάλυση Dual Quad High Definition (DQHD; 5.120 x 1.440) με αναλογία 32:9. Το νέο gaming monitor της Samsung διαθέτει μεγάλη και ευρεία αναλογία οθόνης που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ευρείες οπτικές γωνίες, που ισοδυναμούν με δύο οθόνες QHD τοποθετημένες δίπλα δίπλα. Ταυτόχρονα, ο γρήγορος χρόνος απόκρισης 0,03ms (GtG) και ο ρυθμός ανανέωσης 240Hz προσφέρουν στους επίδοξους gamers ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η προσθήκη του επεξεργαστή Neo Quantum Processor Pro διαφοροποιεί την Odyssey OLED G9 από άλλες οθόνες παιχνιδιών OLED που δεν διαθέτουν αυτόν τον επεξεργαστή. Χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο βαθιάς εκμάθησης, αναλύει έξυπνα τις εικόνες και αναβαθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα, ενισχύοντας παράλληλα την αντίθεση. Αυτό επιτρέπει στην οθόνη να αποδίδει τη λεπτομέρεια του περιεχομένου, προβάλλοντας τις εικόνες pixel προς pixel.

Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία AMD FreeSync Premium Pro της Odyssey OLED G9, ο χρήστης απολαμβάνει μια ομαλή εμπειρία gaming. Παράλληλα, με το DisplayHDR™ True Black 400, η οθόνη αποδίδει απίστευτες λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα, ανεξάρτητα από το παιχνίδι που παίζει ή το περιεχόμενο που παρακολουθεί ο χρήστης.

Η Odyssey OLED G9 προσφέρει ποικιλία εύχρηστων λειτουργιών και χαρακτηριστικών, που προσφέρουν φανταστική εμπειρία είτε πρόκειται για gaming είτε για προβολή περιεχομένου. Οι ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των HDMI 2.1, Micro HDMI 2.1, Display Port 1.4 και Auto Source Switch+, δημιουργούν καθαρές συνδέσεις από έναν κεντρικό διανομέα USB, ενώ παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία ανεξάρτητα από την πηγή περιεχομένου. Η βάση, με δυνατότητα ρύθμισης ύψους (HAS), επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν την κατάλληλη θέση για gaming ή προβολή, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο που προβάλλεται.

Τεύχος 305

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ