Skip to main content
13 June 2023 06:46

Ο Γ. Αγγελούσης είναι ο νέος CEO της United Fiber

H United Fiber, μέλος της United Group, ανακοίνωσε πως καλωσορίζει τον κο Γιώργο Αγγελούση, ως νέο CEO της εταιρείας, αρχής γενομένης από την 3η Ιουλίου 2023.

Ο κος Γιώργος Αγγελούσης διαθέτει εξαιρετική πορεία και πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο του τομέα των τηλεπικοινωνιών, έχοντας αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε πολυδιάστατα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης και κάτοχος Executive MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ο κος Αγγελούσης δήλωσε σχετικά: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την επιλογή μου ως επικεφαλής της United Fiber. Εντάσσομαι σε μια δυναμική ομάδα, επιφορτισμένη να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της Ελλάδας και της ΕΕ όσον αφορά στη διείσδυση των οπτικών ινών, υποστηρίζοντας την εθνική προσπάθεια για την επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η ομάδα μας ενισχύεται διαρκώς με περισσότερους επαγγελματίες που έχουν διαπρέψει στον κλάδο και όλοι μας θα επικεντρωθούμε στη στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας, τα ενδιαφερόμενα μέρη και τις τοπικές κοινότητες, ώστε να υλοποιήσουμε το σημαντικό μας έργο, εξυπηρετώντας τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα με τον πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο».

Τεύχος 304

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ