Skip to main content
12 June 2023 06:52

Σύναψη συμφωνίας Intracom Telecom με 802 Network 

Η Intracom Telecom, ένας παγκόσμιος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την 802 Networks, διανομέα προστιθέμενης αξίας για ασύρματα δίκτυα, προκειμένου να προωθηθούν οι προηγμένες λύσεις FWA & E-Band της πρώτης στο Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες. 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η 802 Networks θα τοποθετήσει και θα προωθήσει στην αγορά το WiBAS G5, μια κορυφαία οικογένεια προϊόντων mmWave FWA, καθώς και το UltraLink -GX80, ένα ραδιόφωνο μεγάλης εμβέλειας και υψηλής χωρητικότητας E-Band, για χρήση σε περιπτώσεις που απαιτούν υψηλή ταχύτητα, μεγάλη εμβέλεια και αξιόπιστη συνδεσιμότητα. Οι WISPs, οι δήμοι, οι οργανισμοί ασφάλειας και επιτήρησης και οι οργανισμοί διαχείρισης εγκαταστάσεων θα επωφεληθούν από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, τα οποία έχουν ήδη αναφορές χιλιάδων εγκατεστημένων ασυρμάτων σε όλο τον κόσμο. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ομάδες των δύο εταιρειών θα συνδυάσουν δεξιότητες και γνώσεις, ώστε να δημιουργήσουν αναβαθμισμένες προτάσεις για τους διανομείς και τους τελικούς χρήστες στις εν λόγω αγορές. 

Τεύχος 303

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ