Skip to main content
1 June 2023 06:59

Νέα UltraGear οθόνη 49 Ιντσών  

Η LG Electronics παρουσίασε την πιο πρόσφατη UltraGear gaming οθόνη (μοντέλο 49GR85DC), μια κυρτή οθόνη 49 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 32:9 και υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240Hz. Το νέο μοντέλο προσφέρει ομαλό gameplay και κορυφαία ποιότητα εικόνας, χαρακτηριστικά απαραίτητα για τους gamers. Αν και έχει σχεδιαστεί κυρίαρχα για εκείνους, η 49GR85DC είναι επίσης κατάλληλη για την αύξηση της παραγωγικότητας ενός εργαζομένου/-ης ή την προβολή περιεχομένου, χάρη στην προηγμένη multitasking λειτουργικότητα και την εξαιρετικά μεγάλη οθόνη της. 

Διαθέτοντας πάνελ 49 ιντσών ανάλυσης Dual QHD (5.120 x 1.440) με καμπυλότητα 1000R, η νέα UltraGear gaming οθόνη της LG εξασφαλίζει ευκρινείς, ζωντανές εικόνες που κατακλύζουν το οπτικό πεδίο του χρήστη. Ο συνδυασμός του μεγάλου πλάτους της οθόνης και του υψηλού ρυθμού ανανέωσης 240Hz βοηθά στη δημιουργία ενός εκτεταμένου και πιο ευέλικτου gaming περιβάλλοντος, κάνοντας τα παιχνίδια να μοιάζουν πιο αληθινά και δυναμικά. Με πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000, το μοντέλο 49GR85DC διαθέτει επίσης λόγο αντίθεσης 3000:1 και μέγιστη φωτεινότητα 1000 nit, παράγοντας ζωντανά χρώματα. Με τη σχεδίαση τριών όψεων, σχεδόν χωρίς περιθώρια, η οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν συγκεντρωμένοι. 

Το νέο μοντέλο UltraGear υποστηρίζει τις λειτουργίες Picture-in-Picture (PIP) και Picture-by-Picture (PBP). Η λειτουργία PIP επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν περιεχόμενο από μια δεύτερη συνδεδεμένη συσκευή σε ένα μικρό πρόγραμμα αναπαραγωγής, ενώ η λειτουργία PBP τους επιτρέπει να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλά ανοιχτά παράθυρα, χωρίζοντας με ευκολία την οθόνη σε δύο ξεχωριστά τμήματα. 

Τεύχος 297

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ