Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 May 2023 06:49

Beyond Green Skills από την  Schneider Electric

Η Schneider Electric διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Beyond Green Skills, δίνοντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά, μέσα από τη διαθέσιμη πλατφόρμα της εταιρείας, να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγορά εργασίας/

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες περιβαλλοντικές τάσεις μέσα από τις 4 θεματικές ενότητες του διαγωνισμού και να υποβάλουν μια καινοτόμο ιδέα. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Schneider Electric διοργανώνει 4 workshops που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν την ιδέα τους και να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία υποβολής της ιδέας έως τις 30 Ιουνίου, οι υποψήφιοι/ες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στο δεύτερο στάδιο της συνέντευξης και να διεκδικήσουν μία θέση αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 6 ταλαντούχους νέους που θα γίνουν μέλη της εταιρείας ξεκινώντας την 10μηνη πρακτική τους άσκηση τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους Πολυτεχνικής ή Οικονομικής Σχολής, που διαθέτουν λιγότερο από δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας.

Τεύχος 290

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ