Skip to main content
12 May 2023 06:52

Η AΩΖ Platinum Sponsor στο 1ο CSN

Platinum χορηγός στο 1ο CSN Greece Marine Insurance Conference θα είναι, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η AlphaOmegaZed (ΑΩΖ).

H εταιρεία διαθέτει ένα ποιοτικό χαρτοφυλάκιο λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και κυβερνοασφάλειας και βασικό της μέλημα αποτελεί η επιτάχυνση της βιώσιμης ανάπτυξης και η διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των συνεργατών της, μέσω της παροχής εξατομικευμένων / εξειδικευμένων πληροφοριακών συστημάτων και υπηρεσιών. Με την αξιοποίηση της ενοποιημένης πλατφόρμας Stellar Cyber, η ΑΩΖ δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται να έχουν μία κεντρική τοποθεσία για τη συλλογή και οργάνωση των συλλεγόμενων πληροφοριών τους σχετικά με τις απειλές στον κυβερνοχώρο. Ακόμα, η ΑΩΖ προσφέρει διαχειριζόμενες υπηρεσίες με SOC 24 ώρες το 24ωρο, εγγυάται την γρήγορη αντιμετώπιση και διερεύνηση περιστατικών ασφαλείας, ενώ στέκεται δίπλα στους συνεργάτες της προσφέροντας δυνατότητες διαρκούς επανεκπαίδευσης και επανακατάρτισης στο προσωπικό τους.

To CSN Greece Marine Insurance Conference θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας πατώντας εδώ.

Τεύχος 283

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ