Skip to main content
24 March 2023 07:44

Η TEKA Systems ολοκλήρωσε έργο για την «Παντελής Κ. Δονούπογλου»

Η TEKA Systems, Gold Partner της SAP, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του έργου σχεδιασμού – υλοποίησης και υποστήριξης SAP Business One προς όφελος τής εταιρείας Παντελής Κ. Δονούπογλου, προμηθεύτρια βιομηχανικού εξοπλισμού.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η εταιρεία Π.Κ. Δονούπογλου, στην πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επέλεξε την ΤΕΚΑ Systems για τη βελτίωση της λειτουργίας του SAP Business One ERP. Η βελτίωση βασίστηκε στις βέλτιστες πρακτικές που ενσωματώνουν τα συστήματα SAP και αφορούσε το σύνολο των δραστηριοτήτων και διαδικασιών της.

Η υλοποίηση του έργου περιελάμβανε τη μελέτη, ανάπτυξη και εφαρμογή όλων των δομικών στοιχείων μίας επιχείρησης όπως: την πλήρη κάλυψη της Οικονομικής Διαχείρισης, της Ελεγκτικής, των Πωλήσεων και της Διανομής, της Διαχείρισης αυτοματοποιημένων Αποθηκών και Υλικών, τη διαχείριση CRM και τη διασύνδεση με VOiP τηλεφωνικό κέντρο κ.ο.κ.

Όπως έγινε γνωστό, το έργο έχει ήδη παραδοθεί και βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, για το σύνολο των δραστηριοτήτων της Π. K. Δονούπογλου.

Τεύχος 254

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ