Skip to main content
21 March 2023 07:58

TP-Link PoE Switch για εξασφάλιση μεγαλύτερης εμβέλειας

Με τη λειτουργία επέκτασης, το PoE Switch της ΤPLink υποστηρίζει μεταδόσεις δεδομένων και ισχύος σε έως και 250 μέτρα απόσταση, κάτι που είναι ιδανικό για εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης σε μεγάλες περιοχές.

Τα πλεονεκτήματά του καταγράφονται ως εξής:

Προτεραιότητα θυρών: Εγγυάται την ποιότητα ευαίσθητων εφαρμογών, όπως video και φωνής σε κρίσιμους επιχειρηματικούς τομείς, δίνοντας προτεραιότητα στα δεδομένα συγκεκριμένων θυρών.

Port Isolation: Η λειτουργία απομόνωσης κατανέμει εύκολα την κυκλοφορία στις θύρες downlink για την αποφυγή παραβίασης και απομονώνει την εκπομπή για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αυτόματη ανάκτηση κάμερας: Ανιχνεύει αυτόματα και εκτελεί επανεκκίνηση στις συσκευές που έχουν βγει εκτός ή δεν ανταποκρίνονται σε PoE.

Χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης: Ένα μόνο καλώδιο υποστηρίζει τόσο τη μετάδοση δεδομένων όσο και την ενέργεια. Οι λύσεις PoE απαιτούν, επίσης, λιγότερους μετασχηματιστές ρεύματος.

Μεταβαλλόμενο τροφοδοτικό: Μια μεγάλη γκάμα Switch της TP-Link υποστηρίζει προϋπολογισμούς PoE έως 10/15/30 W σε κάθε θύρα, διασφαλίζοντας ότι κάθε είδους κάμερα IP μπορεί να λάβει αρκετή ισχύ.

Ευέλικτη ανάπτυξη: Η ελευθερία από σταθερές πρίζες παρέχει περισσότερες επιλογές τοποθέτησης και ανάπτυξης σε πολύπλοκα περιβάλλοντα.

Αθόρυβη λειτουργία: Είτε χωρίς ανεμιστήρα, είτε με ενσωματωμένους έξυπνους ανεμιστήρες, έχουν σχεδιαστεί για να εξισορροπούν την κατανάλωση ενέργειας με μειωμένο ήχο σε σημεία ευαίσθητα στον θόρυβο.

Έξυπνη διαχείριση ενέργειας: Παρακολουθούν αυτόματα και διασφαλίζουν την παροχή ρεύματος σε θύρες υψηλής προτεραιότητας, προστατεύοντας τις συσκευές από υπερφόρτωση ρεύματος.

Ευκολία στη χρήση: Απλή σύνδεση για άμεση συνδεσιμότητα. Για διαχειριζόμενα Switch παρέχονται επίσης βολικά εργαλεία διαχείρισης, όπως η εφαρμογή Omada και το web interface.

Unmanaged Switches: Υποστηρίζουν plug and play χωρίς να απαιτείται διαμόρφωση και προσφέρουν επαρκείς λειτουργίες, όπως μετάδοση PoE 250 μέτρα, ιεράρχηση θυρών και διαχωρισμό κυκλοφορίας.

Smart Switches: Παρέχεται μια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών, όπως VLAN, QoS, IGMP Snooping και PoE Auto Recovery για τη βελτίωση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας του δικτύου.

Smart & L2 Managed: Πιο προηγμένες και υψηλού επιπέδου επιλογές διαχείρισης, όπως η πλατφόρμα Omada SDN Cloud, βοηθούν στον έλεγχο του δικτύου οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε.

Αριθμός θυρών: Πόσες κάμερες IP χρειάζεστε για να συνδεθείτε στο δίκτυό σας; Επιλέξτε ένα Switch με αρκετές θύρες για να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας στο LAN δίκτυό σας. Εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε φάση ταχείας ανάπτυξης, επιλέξτε ένα Switch με άφθονη χωρητικότητα δικτύου για να αναπτυχθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Ταχύτητα θυρών: Προσδιορίστε την απαιτούμενη ταχύτητα θυρών με βάση τις ανάγκες των χρηστών και το εύρος ζώνης PD. Το εύρος ζώνης 100 M είναι αρκετό για να καλύψει τις απαιτήσεις του συστήματος IPC, ενώ τα Gigabit και τα multi-Gigabit προστατεύουν το δίκτυό σας με μεγαλύτερη επεκτασιμότητα.

Τεύχος 251

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ