Skip to main content
21 March 2023 07:46

Στρατηγική συνεργασία της Algosystems με την F5

Η εταιρεία Algosystems, Managed Service Provider, ανακοίνωσε μια υψίστης σημασίας στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία multi-cloud application security and delivery, F5.

«Το F5 Unity+ Channel Partner Program είναι σχεδιασμένο για να ανταμείβει την πρωτοπορία, την επένδυση στη συνεργασία μας και τη δέσμευση των συνεργατών μας για εξέλιξη. Βλέπουμε ένα λαμπρό μέλλον στη συνεργασία μας με την Algosystems- στηρίζουμε το όραμα, τη στρατηγική και την τάση καινοτομίας και εξέλιξής της», ανέφερε σχετικά με τη σύναψη της συνεργασίας ο Motti Ben Shoshan, Head of Channel Sales, Southern Europe της F5.

Από την πλευρά της, η Algosystems ανέφερε πως «το portfolio της F5 σε automation, security, performance, and insight capabilities δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να δημιουργήσουν, προστατεύσουν και διαχειριστούν τις εφαρμογές τους μειώνοντας κόστη, βελτιώνοντας τις διαδικασίες τους και προστατεύοντας καλύτερα τους χρήστες τους. Το multi-layer DDoS protection, καθώς και το advanced bot and credentials protection της F5 είναι τα νέα key features για εξαιρετικά ασφαλείς SOC υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρεία».

Όπως δήλωσε, πιο συγκεκριμένα, ο Chief Technical Officer της Algosystems, Ηλίας Αγγελίδης: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με την F5, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε τη βέλτιστη ασφάλεια στους πελάτες μας. Ο αγώνας δρόμου για ολοένα και πιο ασφαλή συστήματα είναι απαιτητικός, αλλά γίνεται πολύ πιο εύκολος με την F5 στο ρόλο του στρατηγικού μας συνεργάτη».

Τέλος, ο Aran Erel, Country Manager for Israel, Greece and Cyprus, F5 πρόσθεσε: «Η Algosystems είναι ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς έχει υλοποιήσει τις πιο πρωτοπόρες λύσεις ασφαλείας της F5 για να προστατέψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών των πελατών τους».

Τεύχος 251

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ