Skip to main content
17 March 2023 07:48

Επιτυχής ο 1ος χρόνος λειτουργίας του SHOPFLIX

Με πάνω από 3,5 εκατομμύρια προϊόντα στο marketplace και περισσότερες από 1.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις το SHOPFLIX.gr έχει δεχθεί περισσότερες από 17 εκατομμύρια επισκέψεις κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Σύμφωνα με ανεξάρτητες μετρήσεις της εταιρείας e-satisfaction, o δείκτης Νet Ρromοter Score, ο οποίος αξιολογεί τη σχέση ενός brand με τους πελάτες του, ανέρχεται σε 82, την ώρα που ο μέσος όρος της αγοράς που διαμορφώνεται σε 69.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων του SHOPFLIX. Από μόλις τρεις πριν το λανσάρισμα της πλατφόρμας, έφτασαν στους 55 κατά το λανσάρισμα, το Μάρτιο του 2022 για να υπερδιπλασιαστούν μέσα σε μόλις έναν χρόνο, καθώς σήμερα ανέρχονται σε 120 και αυξάνονται συνεχώς.

Μεγάλη αύξηση καταγράφεται και στον αριθμό των συνεργαζόμενων  καταστημάτων, τα οποία από 113 στην εκκίνηση της πλατφόρμας έχουν ξεπεράσει σήμερα τα 1.000, ενώ ευχάριστη πρόκληση αποτελεί η ταχεία ένταξη νέων συνεργατών λόγω του πλήθους των χιλιάδων αιτημάτων που έχει δεχθεί ήδη η πλατφόρμα. Τέλος, από τα 168.000 προϊόντα κατά το λανσάρισμα, σήμερα ο αριθμός ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια άμεσα διαθέσιμα προϊόντα και αυξάνεται καθημερινά.

Τεύχος 249

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ