Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 March 2023 07:49

Η Samsung χορηγός στο GAMEATHLON

Η Samsung Electronics Hellas υποστήριξε, ως Χορηγός Τεχνολογίας, το GAMEATHLON, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα για το gaming.

Οι επισκέπτες του GAMEATHLON είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά premium smartphones Galaxy S23 και να δοκιμάσουν τις αναβαθμισμένες δυνατότητες mobile gaming, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι σε ένα από τα 16 mobile devices gaming spots που βρίσκονταν στον χώρο. Με το Galaxy S23 Ultra οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές παιχνιδιού και δράσης. Κυρίαρχο στοιχείο της ναυαρχίδας της σειράς Galaxy, αποτελεί ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, ο ταχύτερος και πιο ισχυρός επεξεργαστής που έχει ενσωματωθεί ποτέ σε Samsung smartphone. Η παραπάνω gaming εμπειρία αποτυπώθηκε με την επική κάμερα του Galaxy S23 Ultra και μοιράστηκε άμεσα και απρόσκοπτα στους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες μέσω της εφαρμογής QuickShare.

Ακόμη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του GAMEATHLON, οι Gamers είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους, στις Neo QLED Gaming τηλεοράσεις της Samsung. Μέσα από οκτώ Gaming stations, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία Gaming στα 144 Hz σε 4Κ ανάλυση σε διάφορους τίτλους παιχνιδιών, απολαμβάνοντας πληθώρα τεχνολογιών, όπως το Auto Low Latency Mode και το Freesync Premium Pro, τα οποία μαζί με την κορυφαία ποιότητα εικόνας των Neo QLED δημιουργούσαν μία μοναδική Gaming εμπειρία.

Τεύχος 242

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ