Skip to main content
1 March 2023 07:51

Παρουσίαση νέων προϊόντων στο European Samsung Summit

Η Samsung Electronics διοργάνωσε το πρώτο European Samsung Summit, παρουσιάζοντας τις νέες σειρές τηλεοράσεων, ήχου, Smart Home και ψηφιακών συσκευών.

Ένα πιο έξυπνο οικοσύστημα ψυχαγωγίας: Το ενσωματωμένο IoT Hub επιτρέπει βελτιωμένη συνδεσιμότητα και συμβατότητα στις νέες τηλεοράσεις Neo QLED 4K και 8K της Samsung, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζουν ένα επιπλέον dongle (συσκευή σύζευξης) για τις περισσότερες συσκευές τους. Η επεξεργασία 14-bit και η αναβάθμιση τεχνητής νοημοσύνης επιτρέπουν λειτουργίες όπως το Shape Adaptive Light Control και το Real Depth Enhancer Pro, που σε συνδυασμό με το Auto remastering HDR, δημιουργούν μια φωτεινή και ζωντανή εικόνα, φέρνοντας τους χρήστες πιο κοντά στο περιεχόμενό τους. Ομοίως, το νέο μοντέλο OLED S95C 77 ιντσών, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 55 και 65 ίντσες, διαθέτει τεχνολογίες Quantum Dot και Neural Quantum Processors, που λειτουργούν μαζί για τη βελτίωση της φωτεινότητας και της χρωματικής απόδοσης.

Συνδεδεμένες, προσαρμόσιμες και πιο έξυπνες ψηφιακές συσκευές: Υπηρεσίες, όπως το SmartThings Energy, θέτουν νέα πρότυπα στην αποδοτικότητα των προϊόντων. Οι πρόσφατες οικιακές συσκευές της Samsung δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα. Το SmartThings Energy ανιχνεύει αυτόματα την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνουν οι συνδεδεμένες συσκευές Samsung, ενώ η ενεργοποίηση της λειτουργίας AI Energy Mode μπορεί να διευκολύνει τη μείωση ενέργειας μέσω της παρακολούθησης της κατανάλωσης. Η λειτουργία αυτή μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας σε συμβατές συσκευές έως και 15% για ψυγεία και 70% για πλυντήρια ρούχων. Επιπλέον, η λειτουργία Less Microfiber Cycle της Samsung, αποτελεί ένα κύκλο πλύσης που μειώνει σημαντικά την απελευθέρωση μικροπλαστικών έως και 54%.

Τεύχος 237

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ