Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 February 2023 07:43

Αναζητείται πάροχος υπηρεσιών για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ΜμΕ

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) διενεργεί ηλεκτρονικό ανοικτό άνω των ορίων διαγωνισμό για τη σύναψη συμφωνίας – πλαίσιο σε τμήματα, για το έργο Παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τη λειτουργία υποστηρικτικού μηχανισμού της δράσης Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ, υποέργο 9 του συνολικού έργου: «Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για την υποστήριξη της υλοποίησης των Subproject 1 & 2 της Δράσης Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Το αντικείμενο του έργου της συμφωνίας – πλαίσιο συνίσταται στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τη λειτουργία υποστηρικτικού μηχανισμού της δράσης Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ, προς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την ΚτΠ και υποδιαιρείται στα παρακάτω τμήματα:

• Παραγωγική λειτουργία και υλοποίηση πρόσθετων λειτουργιών στην υφιστάμενη Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Διαχείρισης Ενισχύσεων (ΗΠΔΕ).

• Παροχή υπηρεσιών διαχειριστικής, επιχειρησιακής και τεχνολογικής υποστήριξης των δικαιούχων σε όλο τον κύκλο ζωής της δράσης.

• Σχεδιασμός, υλοποίηση και λειτουργία πληροφοριακού συστήματος για τη λειτουργία μηχανισμού πληρωμών προγραμμάτων επιδοτήσεων (Escrow Accounts).

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 9.360.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (προϋπολογισμός με ΦΠΑ: 11.606.400 ευρώ, ΦΠΑ 24%: 2.246.400 ευρώ). Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής του πύλης. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00.

Τεύχος 235

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ