Skip to main content
20 February 2023 07:46

Ανακοινώθηκαν οι χορηγοί του CyberTechCon 2023 

Το πρώτο συνέδριο για το Digital Transformation, το Cyber Security και τις υπηρεσίες Cloud έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace και ώρες 10:00-20:00. Στελέχη και decision makers του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, των τμημάτων IT, integrators και vendors με λύσεις πληροφορικής, καθώς και όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπολογιστών θα βρίσκονται εκεί! 

Οι χορηγοί του CyberTechCon 2023 είναι εταιρείες που πρωτοστατούν στον χώρο του ΙΤ (Cybersecurity, Digital Transformation, Cloud, IT Consulting κ.ά.). Παρακάτω παρουσιάζεται αναλυτικά η λίστα με τους χορηγούς: 

Grand Sponsor: Fortinet 
Gold Sponsors: Data Ally, NSS, Sophos 
Silver Sponsors: Ergoman, Digital Sima 
Sponsors: Artios, Bitdefender, Blue Soft & IT, PartnerNET, Tictac Laboratories, TUV NORD, Lancom, SysteCom 

Η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες του συνεδρίου θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα του συνεδρίου, πατώντας εδώ.  

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ΣΕΠΕ, από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Techmail και NOW. Το συνέδριο CyberTechCon 2023 συνδιοργανώνεται με την κλαδική έκθεση Salonica Electronix 2023.  

Τεύχος 231

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ