Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 February 2023 07:50

Η NOVA εξασφαλίζει 500Mbps με οπτική ίνα

Η NOVA, μέλος της United Group, ανακοίνωσε πως τα νέα προϊόντα FIBER ULTRA και FIBER δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές να κάνουν δικές τους τις απεριόριστες δυνατότητες Internet με οπτική ίνα και υψηλές ταχύτητες στα 500Gbps και 1Gbps που επιτρέπουν:

• Εξαιρετικά γρήγορο downloading.

• Ταχύτητες Upload στα 50Mbps και 100Mbps.

• Ταυτόχρονη χρήση πολλών συσκευών.

• Video streaming χωρίς διακοπές με το μοναδικό περιεχόμενο και την αξεπέραστη εμπειρία EON σε υψηλή ευκρίνεια.

• Online gaming με άμεση απόκριση.

Ακόμα, ανακοινώθηκε πως με τα FIBER ULTRA και FIBER παρέχεται δωρεάν χρήση εξοπλισμού Wi-Fi VoIP Router και δωρεάν εγκατάσταση για όλους τους νέους συνδρομητές στο δίκτυο NOVA Fiber, καθώς και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και κινητά σε όλη την Ελλάδα, ενώ συνδυάζονται με την απόλυτη εμπειρία της ΕΟΝ για το πιο πλούσιο, δημοφιλές και αποκλειστικό περιεχόμενο.

Η NOVA στο πλαίσιο της συνολικής επένδυσης ύψους 2 δισ. ευρώ, αναπτύσσει έως το 2027 ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit, το οποίο θα παρέχει κάλυψη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH) στο 40% του ελληνικού πληθυσμού και στο 70% των Περιφερειών της χώρας. Το δίκτυο, για την ανάπτυξη του οποίου προβλέπεται η δημιουργία 22.000 χλμ. οπτικών ινών, θα ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων για υψηλές και εγγυημένες ταχύτητες Internet.

Τεύχος 229

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ