Skip to main content
15 February 2023 07:50

Η Uber επέλεξε τεχνολογία της Oracle

Η Oracle και η Uber Technologies, ανακοίνωσαν την επταετή στρατηγική συνεργασία τους στο cloud με σκοπό την επιτάχυνση της καινοτομίας, το λανσάρισμα νέων προϊόντων και την αύξηση της κερδοφορίας.

Μεταφέροντας ορισμένα από τα πιο κρίσιμα φορτία ΙΤ της εταιρείας στο Oracle Cloud Infrastructure (OCI), η Uber θα είναι σε θέση να εκσυγχρονίσει την υποδομή της, επιταχύνοντας παράλληλα την πορεία της προς την κερδοφορία.

«Η Uber φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μετακινούνται σε διαφορετικές ηπείρους και πόλεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Uber, Dara Khosrowshahi.

Μαζί με τη συμφωνία αυτή, η στρατηγική εταιρική σχέση περιλαμβάνει και άλλους τομείς συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Η Oracle θα γίνει παγκόσμιος πελάτης της Uber for Business, επιλέγοντας την Uber ως προτιμώμενο μέσο μεταφοράς για τους υπαλλήλους της, για να ταξιδεύουν και να τρώνε σε όλο τον κόσμο. Η Uber και η Oracle θα συνεχίσουν επίσης να καινοτομούν από κοινού σε πρόσθετες λύσεις retaill και delivery που θα προκύψουν από τη συνεργασία στο cloud, συμπεριλαμβανομένου customer experience  σε last-mile logistics.

Τεύχος 228

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ