Skip to main content
10 February 2023 07:43

Webinar για την κυβερνοασφάλεια από Dataways και Cisco

H Dataways και η Cisco διοργανώνουν την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 online webinar αναφορικά με τις εφαρμογές της κυβερνοάμυνας στην τεχνολογία Cloud.

Αναλυτικότερα, το θέμα τού σεμιναρίου θα είναι: «Αναβαθμίστε το επίπεδο της ασφάλεια σας με τη βοήθεια των cloud λύσεων Cisco Umbrella & Cisco Meraki» και θα διαρκέσει από τις 16:00 έως τις 17:00.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρεται σχετικά: «Με την κινητικότητα σήμερα να είναι από τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά της καθημερινής εργασίας και την πρόσβαση να γίνεται από διαφορετικά σημεία και πολλές φορές από ετερογενείς συσκευές και περιβάλλοντα, το τοπίο της τεχνολογίας έχει αλλάξει δραματικά. Οι εργαζόμενοι μιας εταιρίας είναι διασκορπισμένοι γεωγραφικά, οι επιχειρήσεις είναι κατανεμημένες σε πολλαπλά σημεία και το cloud κερδίζει ολοένα και περισσότερο χώρο στη λειτουργία μιας επιχείρησης».

Στο webinar, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις κορυφαίες cloud λύσεις όπως το Cisco Umbrella και το Cisco Meraki, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά και πλέον εύχρηστα τους οργανισμούς.

Για την προεγγραφή σας στο σεμινάριο, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Το πάνελ θα αποτελείται από τους:

Ελευθέριος Τσακιρίδης, CEO Dataways.

Κωνσταντίνα Συντίλα, Cyber Security Sales Specialist Leader Cisco.

Παναγιώτης Ιωάννου, Cisco Meraki Solutions Specialist.

Ευάγγελος Τσάτης, Marketing Manager Dataways.

To Webinar απευθύνεται σε: ΙΤ Managers, IT Administrators, IT Professionals, CISOs, IT Security Professionals, CEOs, Founders & Company Owners.

Τεύχος 225

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ