Skip to main content
7 February 2023 07:58

Συσκευές Second Go από τα Public 

Τα Public προσθέτουν μια νέα «Green» επιλογή αγορών με τις refurbished συσκευές τεχνολογίας «second go», ως αποτέλεσμα της στρατηγικής ένωσης με τα iRepair.  

Πρόκειται για πλήρως ανακατασκευασμένες συσκευές iPhone και laptop που ξαναφτιάχτηκαν από τους πιστοποιημένους  τεχνικούς της γνωστής αλυσίδας iRepair. Οι refurbished συσκευές second go διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Public και στο Public.gr με εγγύηση 12 μηνών. Κάθε μία από αυτές έχει περάσει μια ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου από το εξειδικευμένο προσωπικό της iRepair και διαθέτει εμπεριστατωμένη αξιολόγηση που πιστοποιεί ότι είναι 100% λειτουργική, σαν καινούργια. Οι καταναλωτές που θα προμηθευτούν μία από αυτές τις συσκευές, έχουν τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής σε 30 ημέρες, ενώ για όσους προτιμούν τις ηλεκτρονικές αγορές, η παράδοση γίνεται δωρεάν εντός 3 εργάσιμων ημερών, σε όλη την Ελλάδα. 

Τα κύρια πλεονεκτήματα μίας refurbished συσκευής, σε σχέση με μία μεταχειρισμένη είναι πως έχει 12-μηνη εγγύηση, έχει περάσει διαγνωστικό έλεγχο από τους iRepair Experts και υπάρχει δυνατότητα επιστροφής

Το πρόγραμμα second go είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με το ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής «Love Earth» των Public, βοηθώντας το brand να παρατείνει τη διάρκεια ζωής 100% λειτουργικών συσκευών, αποτρέποντας την πρόωρη κατάληξή τους ως ηλεκτρονικά απόβλητα. 

Τεύχος 222

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ