Skip to main content
7 February 2023 07:56

Νέες οθόνες LG Ergo Dual 

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics ανακοίνωσε το νέο σύστημα διπλής οθόνης LG Ergo Dual 27QP88D, με αναβαθμισμένα πρότυπα για τους σύγχρονους σταθμούς εργασίας. Το διπλό σύστημα οθόνης έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον χρήστη και τις ανάγκες του και αποτελεί ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία είτε εργάζεται από το σπίτι είτε βρίσκεται στο εταιρικό του γραφείο. 

Το νέο μοντέλο 27QP88D διαθέτει βελτιωμένη δυνατότητα ρύθμισης ύψους και περιστροφής. Η αυξημένη ευελιξία της βάσης Ergo Dual προσφέρει εκτεταμένη εργονομική δυνατότητα επιλογής των ρυθμίσεων επέκτασης, ανάσυρσης, περιστροφής στον κατακόρυφο άξονα, περιστροφής στον οριζόντιο άξονα, ύψους, κλίσης, διάφορες διατάξεις όπως «Side by Side», «Center-Portrait», «Pivot» και «Stacked», αυξάνοντας την εστίαση και την εμπειρία του χρήστη. 

Ακόμα, το μοντέλο 27QP88D ανάλυσης QHD 2560×1440, είναι εξοπλισμένο με πάνελ IPS και αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για χρήση καθημερινών εφαρμογών, αλλά και για επεξεργασία εικόνας και video. Επίσης, το σετ οθονών είναι συμβατό με το υψηλό δυναμικό εύρος HDR TM 10, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα επίπεδα χρωμάτων και φωτεινότητας. 

Επιπλέον, με τα USB Type-C και DisplayPort, η διπλή οθόνη Ergo Dual της LG υποστηρίζει τη δυνατότητα αλυσιδωτής σύνδεσης (Daisy Chain). Έτσι, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει έναν παραγωγικό σταθμό εργασίας, συνδέοντας δύο οθόνες κι έναν φορητό υπολογιστή με τη χρήση ενός καλωδίου DP και ενός καλωδίου USB Type-C. 2 Μπορεί ακόμη μέσω αυτής της συνδεσιμότητας να φορτίζει τον συνδεδεμένο φορητό υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει το περιεχόμενο της οθόνης, καθώς και επιθυμητά δεδομένα. 

Τεύχος 222

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ